Lista över de Mest Populära Ögonfransserum

Lista över de Mest Populära Ögonfransserum

Vill du ha ett effektivt serum som framhäver ögonfransarna samtidigt som de blir längre och tjockare? Kolla igenom våra mest populära ögonfransserum för att ta reda på vilket som är bäst. Tunna, nästan osynliga ögonfransar som lätt faller av är ett problem som drabbar många kvinnor. Det finns naturligtvis flera lösningar på problemet, men den bästa av dem är att använda ett ögonfransserum. De innehåller stärkande och vårdande ämnen som gör att produkten kan framhäva din naturliga skönhet. Detta genom att göra ögonfransarna längre, tjockare och fylligare för var dag. Vi måste dock inse att alla ögonfransserum inte är lika effektiva. Vi ska därför gå igenom de mest populära serumen genom att rangordna dem från det bästa till det sämsta. Vilket serum bör du välja för att uppnå ett snabbt och spektakulärt resultat? Ta reda på vad vi väljer: det ögonfransserum som rekommenderas av proffsen och som får högsta betyg i våra kundrecensioner.

1

Nanolash ögonfransserum

nanolash det bästa ögonfransserumet Nummer 1 bland ögonfransserum är Nanolash. Dess effektivitet har bevisats av tusentals kvinnor över hela världen, och bekräftas dessutom av experterna. Om du söker en produkt med maximal effektivitet bör du läsa mer om serumets egenskaper. Varför är just detta det bästa serumet?

DE BÄSTA INGREDIENSERNA FÖR ÖGONFRANSARNA

Nanolash innehåller ämnen av allra högsta kvalitet som stimulerar fransarnas tillväxt och vårdar dem på daglig basis. En stor fördel är produktens korta och enkla innehållsförteckning, vilket gör att du slipper oroa dig för negativa bieffekter. Samtliga ingredienser i serumet tillgodoser ögonfransarnas behov. Redan efter den första användningen kommer du märka att fransarna blir återfuktade, vårdade och stärkta. Lära dig mer: www.nanolash.se

ETT SLÅENDE RESULTAT ATT FÖRÄLSKA SIG I

Det allra viktigaste när det gäller ett ögonfransserum är naturligtvis dess resultat. Nanolash får ständigt positiva recensioner, vilket bevisar att produkten kan erbjuda det bästa resultatet. Det här är det mest effektiva ögonfransserumet som:

 • främjar fransarnas tillväxt och gör dem upp till dubbelt så långa.
 • vårdar och återfuktar fransarna.
 • stärker fransarnas folliklar vilket motverkar problem med håravfall.
 • skyddar fransarna mot skador och förbättrar deras elasticitet.
 • gör fransarna mörkare så att de blir vackra även utan mascara.
 • gör fransarna tjockare och fylligare så de skapar en effekt av flera lager.
 • reparerar effektivt skadade ögonfransar och deras rötter.

Nanolash-fore-efter

ENKLARE APPLICERING ÄN MAN KAN TRO

Du måste inte tillbringa flera timmar framför spegeln för att uppnå de här effekterna. En noggrann och smidig applikator medföljer Nanolash, så att du kan använda serumet utan problem. Allt du behöver göra är att tvätta bort sminket, sprida serumet över ögonfranslinjen, och låta magin ske. Nanolash verkar medan du sover. För mer information om Nanolash kan du besöka www.nanolash.se. Ge dina ögonfransar skönhetens gåva!

 
2
 

LASHCODE ÖGONFRANSSERUM

Lashcode ögonfransserumBland produkterna som förtjänar vår uppmärksamhet finns Lashcode eyelash serum. Det är det perfekta valet för kvinnor som vill ha snabba resultat och effektivitet. Produkten är framarbetad med en uppsättning utvalda balsamerande substanser till ögonfransarna som garanterar styrka, skydd och vitalisering – vilket är anledningen till att detta serum kan göra ögonfransarna vackrare för var dag. Varför borde du överväga att välja detta eyelash serum?

PERFEKT SAMMANSÄTTNING

Ögonfransserumet av Lashcoade är en kombination av naturliga ingredienser och ämnen som hjälper fransarna att växa - den viktigaste av dessa är arginina, peptider och baicalein (som är extrakt från sojagroddar, vetegroddsextrakt samt extrakt från roten av Baikal skullcap). Det finns inga onödiga ingredienser i sammansättningen och varje ämne har sin egen viktiga uppgift.

HÖG EFFEKTIVITET

Det räcker att använda Lashcode serumet regelbundet för att märka en betydande förbättring på fransarna. Det är ett av de bäst balsamerande ögonfransserumet hittills - vilket är fallet för de flesta av dessa produkter - då man behöver ha tålamod för att få tydliga effekter så som:

 • förbättrad återfuktning och näring.
 • starkare hårsäckar och motverkad fransförlust.
 • spänstigare ögonfransar med mer lyster.
 • märkbart ökad volym som uppnås med längre och tjockare fransar.

Lashcode ögonfransserum innan efter

LÄTT APPLICERING

En viktig sak är att alla effekter som nämnts ovan är lätta att uppnå eftersom Lashcode serumet kommer med en bekväm applicerare. Med hjälp av den blir detta lätta och aningen flytande serumet väldigt lätt att sprida ut längs botten på de övre och undre ögonfransarna. Det klumpar inte och irriterar inte heller ögonen. Lashcode penetrerar huden på bara några sekunder och är därför inte i vägen för applicering av smink eller andra hudbehandlingar under kvällen.

POSITIVA RECENSIONER

Det är värt att påpeka att Lashcode ger högsta kvaliteten till ett bra pris. Det är inte det dyraste bland ögonfransserumen på listan och dess effektivitet i daglig fransvård har bevisats av hundratals nöjda användare. Om du ska välja en kosmetika som hjälper fransarna att växa så behöver du inte leta längre, det är bara att välja en produkt som Lashcode - rekommenderad av användarna. Intresserad? Du kan beställa serumet på www.lashcode.se

3

Lilash ögonfransserum

lilash eyelash Lilash är det ögonfransserum som kommer på nästa plats. Produkten används främst av personer som har nästan osynliga ögonfransar, och som behöver behandlas med en vårdande skönhetsprodukt. Serumet återfuktar, vårdar och förstärker fransarnas färg. Vad behöver du mer veta om Lilash?

INGREDIENSER

När det gäller ögonfransserum har Lilash en ganska vanlig innehållsförteckning. Serumet stärker och vårdar ögonfransarna tack vare noggrant utvalda ingredienser. Vissa av dessa är intensivt stimulerande ämnen. Alla ingredienser har inte vegetabiliskt ursprung, men en viktig sak att nämna är att Lilash innehåller mandelextrakt. Ämnet vårdar och lindrar irritation.

VIKTIGA EGENSKAPER

Vilka effekter ger egentligen Lilash ögonfransserum? Tja, det beror på om du är mottaglig för ingredienserna – alla får nämligen inte samma resultat. I de flesta fall kan man dock räkna med att Lilash:

 • motverkar håravfall
 • stärker fransarna och gör dem mer elastiska
 • återfuktar dem till rätt nivå
 • förstärker fransarnas naturliga färg
 • kan främja fransarnas tillväxt en aning

ANVÄNDNING

När det gäller användning kan vi meddela att appliceringen inte orsakar problem. Detta tack vare den smidiga applikatorn. Observera dock att du inte kan använda Lilash förrän du noggrant tvättat bort sminket. När huden kring ögonen är ren och torr kan du applicera en tunn linje serum längs ögonfransarnas rötter och vänta tills serumet absorberats. Daglig omvårdnad med Lilash leder till förbättring, men för att få ett synbar resultat föreslår vi att du överväger en bättre produkt.

4

Quickmax ögonfransserum

quickmax Lite längre ner hittar vi Quickmax ögonfransserum. Det passar de som vill bevara ögonfransarnas goda hälsa men som inte räknar med förlängning eller extra volym. Serumet har en ganska bra innehållsförteckning, vilket gör att det tar ett par veckor innan det kan börja återfukta, vårda och göra fransarna mer elastiska. Vad är fördelarna med att använda serumet?

EN SAMMANFATTNING AV INGREDIENSERNA

Quickmax huvudsakliga ingrediens är ett särskilt enzym som ska stimulera ögonfransarnas tillväxt. Det är dock inte allt: serumet innehåller också återfuktande ämnen och onödiga syntetiska doftämnen och konserveringsmedel. Det här är alltså inte en helt naturlig produkt.

POSITIVT RESULTAT

Produkten vårdar ögonfransarna och bevarar deras fuktnivå, men varje användare kommer inte uppleva en ”wow-effekt”. Inte heller kan man räkna med att utseendet förbättras. Vid regelbunden användning kan Quickmax ögonfransserum:

 • återfukta ögonfransarna och ögonlocken
 • stärka och vårda ögonfransarna
 • skydda fransarna mot skador
 • förstärka färg och glans
 • återställa ögonfransarnas goda hälsa

ENKEL ANVÄNDNING

Quickmax ögonfransserum är en vattnig gel som appliceras med en tunn borste. Båda dessa faktorer underlättar appliceringen. Serumet är mycket lättanvänt. Allt du behöver göra är att sprida ut det längs franslinjen. Innan det behöver du förstås tvätta bort sminket och rengöra ansiktet. Ibland, men inte alltför ofta, behöver man applicera två lager Quickmax då applikatorn inte alltid fångar upp rätt mängd.

5

Rapidlash ögonfransserum

rapidlash När vi pratar om Rapidlash måste vi påpeka att recensionerna är blandade. De som gillar produkten menar att regelbunden användning skyddar ögonfransarna och framhäver deras naturliga skönhet. Vilka egenskaper gör att Rapidlash förtjänar sådana här recensioner?

FORMULA

Rapidlash ögonfransserum har en ganska vanlig innehållsförteckning. Förutom de vårdande ämnena – till exempel vitamin H, panthenol, sojaolja och pumpafröolja – innehåller serumet också ämnen som stimulerar fransarna. Resultatet av dessa beror förstås på fransarnas naturliga skick. Trots att det innehåller många extrakt från växter har serumet en lätt och rinnig konsistens.

SLUTGILTIGT RESULTAT

Kvalitet handlar om mer än bara en fin förpackning. Det är främst resultatet som avgör en skönhetsprodukt slutgiltiga betyg. Rapidlash ögonfransserum är en effektiv vårdande produkt som låter dig påverka ögonfransarnas skick och utseende på ett positivt sätt. Vid regelbunden användning kan serumet:

 • säkerställa fransarnas återfuktning
 • stärka fransarna genom att förse dem med näringsämnen
 • fungera som en vårdande mascaraprimer
 • förbättra fransarnas glans och elasticitet

APPLICERING

Det finns bara ett sätt att använda Rapidlash. Serumet ska spridas över de övre och nedre ögonlocken med hjälp av en smidig applikator. För att ingredienserna ska nå folliklarna behöver ögonlocken vara rengjorda och torra. Om du använder Rapidlash behöver du vara försiktig vid appliceringen, så att serumet inte rinner ner i ögonen. Generellt sett är Rapidlash ett bra ögonfransserum när det gäller att vårda ögonfransarna. Det har en smidig applikator och en innehållsförteckning där extrakt från växter spelar en viktig roll.

6

Dabalash ögonfransserum

dabalash En annan produkt i testet är Dabalash ögonfransserum. Det här är produkten för den som söker en konsekvent och daglig omvårdnad av ögonfransarna. Kosmetikan förser dig med en bra nivå av vård och återfuktning, och stärker fransarnas rötter. Vad behöver vi mer veta om Dabalash?

FORMULA OCH INGREDIENSER

Först och främst kan vi nämna att produkten är lättabsorberad och inte tynger ner. Dabalash ögonfransserum innehåller ett ämne som främjar fransarnas tillväxt – även om det tar lite tid – och keratin som redan är en naturlig del av fransarna. Produkten består dock främst av vårdande ämnen som förser ögonfransarna med viktiga vitaminer och mineraler.

VIKTIGA EGENSKAPER

Dabalash ögonfransserum tar hand om ögonfransarna, men det tar lite tid att få ett synbart resultat. Serumet levererar långsamt effekterna, men det gör inget eftersom det alltid tar tid att stärka och förnya ögonfransarna. Det viktigaste att veta är att regelbunden användning av Dabalash kan ge fransarna:

 • ökad elasticitet
 • stärkta folliklar och mer fyllighet
 • framhäva deras naturliga glans och färg
 • en viss förlängning

LÄTT ATT ANVÄNDA

När det gäller applicering av Dabalash är det lätt att använda ögonfransserumet, men det gäller förstås de flesta populära ögonfransserum. Du måste dock följa två regler: applicera serumet efter att du har tvättat bort sminket ordentligt, och var försiktig så att produkten inte rinner ner i ögonen.  

10 SKÄL TILL VARFÖR DET ÄR VÄRT ATT ANVÄNDA ÖGONFRANSSERUM

Ögonfransserum har erövrat världen. De blev ikoniska produkter, och absoluta måsten för miljontals kvinnor. Inte utan anledning, anses det vara lika viktigt som mascaror, ansiktskrämer eller hårbalsam. Varför det? Här är en lista av de 10 mest viktiga skäl till varför kvinnor väljer att börja använda ögonfransserum 1. Ögonfransförnyelse Ögonfransserum kan stärka försvagade och skadade ögonfransar. Det gör dem ordentligt släckt och näring samt fullt återställda, inte bara på ytan, utan också inuti. Ett serum av god kvalitet säkerställer komplex förbättring på kort tid. 2. Hårgrop förstärkning Inte utan anledning har ögonfransserum utrustats med en speciell, tunn applikator. Ett serum i form av en eyeliner ska tillämpas längs fransraden. På detta sätt tränger inte bara produkten in där den skall, men når även sitt huvudsakliga viktiga mål – hårgropen. 3. Betydande längdförbättring Ögonfransar längre än någonsin innan – bara ögonfransserum av god kvalitet kan göra det på en kort tid. Det händer att de aktiva ingredienserna tränger in vid hårgroparna och stimulerar deras tillväxt. Starka hårgropar klarar av att producera långa och friska ögonfransar. 4. Förtjockning av Fransraden Vissa hårgropar som sträcker sig längs fransraden är inaktiva, eftersom de inte producerar fransar eftersom de inte är tillräckligt starka. Ögonfransserum av god kvalitet kan återställa dem, och med hjälp av en metafor – "ge dem ett nytt liv" från vilande hårgropar. Som en följd av detta, blir de aktiva, och detta resulterar i tillväxten av nya fransar. Effekten är mycket tillfredsställande för varje kvinna: det är tydligt att mer hår växer. Ögonfransserum kan möjligt avsevärt tjockna det hela fransraden. 5. Mörkare ögonfransar Ögonfransar har ofta ljusa ändar som är knappt synliga. Det gör dem verkar kortare än de egentligen är. Ögonfransserum inte bara ökar deras tillväxt, men gör dem också mörkare, och gör dem mer vackra och synliga. Detta positiva inslag av ett ögonfransserum kommer också att uppskattas av damer som har mycket bleka fransar, nästan osynliga utan make-up. 6. Volymförbättring Tjocka ögonfransar är en dröm för varje kvinna. De ser tilltalande ut oavsett tid på dygnet och oavsett om ögonfransar är täckt med mascara eller inte. Tack vare dem, ser ögonen mer vackra ut, när som helst på dagen eller natten, och i varje situation. Majoriteten av användare av ögonfransserum uppskattar det faktum att de inte använder vattenfast mascara när de går till stranden eller poolen. Deras fransar är tjocka och tillräckligt långa även utan mascara. 7. Böjda ögonfransar Många kvinnor erkänner att stela, raka ögonfransar är ett problem för dem. De kan inte göra något utan ögonfransförlängning, som (tyvärr) har mycket destruktiva effekter och bryer helt enkelt ner ögonfransar. Ögonfransserum gör att ögonfransarna böjer sig uppåt. Detta intensifierar effekten av de så kallade öppna ögonen, och optiskt förstorar dem, och på samma gång definierar fransarna ännu mer. 8. Förebyggande av skadade fransar Ögonfransserum påverkar både fransar och deras hårgroparan, och förlänger tillväxten av ögonfransarna. Detta gör att fransarna stärks och ser till att de inte ramlar av. Regelbunden användning av ögonfransserum ger fantastiska resultat och gör att varje frans sitter fast. Därmed ramlar fransarna inte av när du använder en mycket invasiv make-up borttagning. 9. Skydd mot föroreningar Ögonfransserum som appliceras regelbundet kommer att göra att hot som solens strålning, gifter och hård make-up borttagning, inte längre är ett hot mot dina ögonfransar. De kommer att bli starka och motståndskraftiga mot skador, frost, klorerat vatten eller en stark mascara som saknar näringsämnen. 10. Gör att ditt ansikte ser friskt och ungt ut Ögonfransbalsam förbättrar hela den kvinnliga bilden. Fina, tjocka och friska ögonfransar gör att ansiktet ser utvilat ut. Detta ger förtroende och definitivt förbättrar varje kvinnas humör. Tack vare ögonfransserum, är dyra och destruktiva ögonfransförlängningar på salong inte längre nödvändigt.

KONSUMENTGUIDE. HUR MAN KÖPER ÖGONFRANSSERUM AV HÖG KVALITET?

Långa timmar av sökande efter det perfekta ögonfransserum, som inte get tillfredsställande resultat? För att hitta en produkt som på ett effektivt sätt vårdar våra fransar, ökar deras utseende och inte förstöra vår budget, måste vi först förbereda oss lite. Det är bäst att börja med att läsa följande guide för att hitta bra ögonfransserum som är inom räckhåll. Saken är den, du behöver bara veta vart du ska leta. Ett bra ögonfransserum. Var du ska börja leta? Ta reda på vilka ögonfransserum som är de mest populära Först av allt, bör du bläddra igenom bloggar och forum, där du kan hitta intressanta förslag på olika ögonfransserum. Vad som visas i annonser är inte alltid en reflektion av vad som faktiskt är det mest effektiva. Men popularitet bland konsumenten är en mycket bra indikator. Därför, om du vill hitta ett bra ögonfransserum, se till att titta igenom dina favoritabloggar eller inlägg i diskussionsgrupper. Kanske kommer kvinnor att rekommendera en produkt som du ännu inte har hört av och du kanske bestämmer dig för att testa det själv. Ta reda på vilken typ av ögonfransserum som vinner flest recensioner Förslag nummer två är, naturligtvis, att bekanta dig med de produkter som är placerade högst upp i rankingen. I en detaljerad analys av de mest populära ögonfranssserum, kommer du definitivt att hitta en som uppfyller dina förväntningar. Lägg uppmärksamhet till fördelar och nackdelar med en sådan kosmetika. Möter dessa dina krav? Slösa inte tid på ögonfransserum som upptar de lägsta platserna i recensioner, de är inte värda att rekommendera. Kolla in dem högst upp på listorna, eftersom det betyder att de verkligen är anmärkningsvärt. Kolla in de bästa ögonfransserum När du har hittat dina favoriter, leta efter och blädda igenom många recensioner och läs hundratals Internet-forum, för att helt enkelt jämföra dem. Ta reda på vilka ögonfransserum är de bästa vilket betyder att det är bra värde för pengarna. Det behöver inte nödvändigtvis vara det lägsta priset, men definitivt ett som motsvarar kvaliteten på råvaror och prestanda. Fokusera på några av de mest viktiga saker. det bästa ögonfransserumet

 • innehåller ingredienser med kompletterande egenskaper,
 • har en lätt och välbyggd formula,
 • droppar inte i ögonen,
 • är helt säker för ögonen,
 • har en tunn pensel som gör programmet enklare,
 • bortsett från ögonfranstillväxten, ger det extra fördelar
 • ger omfattande vård.

Hur mycket vet du om ögonfransar?

Först och främst, är ögonfransar ett annat typ av hår. De är mycket känsliga för beröring och, som ett faktum, är deras främsta uppgift att skydda ögat från damm, svett, smuts, insekter och alla oönskade och farliga föremål som kan skada ögat. Ögonfransarna växer vid kanterna av de övre och nedre ögonlocken. De som ligger på topp, är alltid fylligare och längre (det finns ungefär dubbelt så många som vid den nedre fransraden). Som sagt, det betyder att vid det undre locket finns ca 100 fransar samtidigt som den övre har 200 – 300 (!!) Båda ögonlocken har fransar ordnade i två eller tre rader, som växer i alla riktningar – uppåt, framåt och även bakåt. Är inte det konstigt? Kanske är det just det som är anledningen till att de ibland kommer in i våra ögon och irriterar ögongloben. (Man kan säga att det är lite ironiskt eftersom deras uppgift är att skydda ögat). Det sägs också att ögonfransarna faller av dagligen. Hur är det möjligt att det är så många kvar om vi fortsätter att förlora dem på en daglig basis? Svaret är enkelt. Ögonfransar växer i tre perioder och det är mer än säkert att varje frans är i ett annat skede i sitt liv. Den första kallas för Anagen fas – aktiv tillväxt. Den andra en Catagen – övergångsperioden och Telogen fas – den vilande perioden. Tillväxtcykeln tar normalt cirka 3 månader. Därför är en 90-dagars livslängd definitivt en mycket kortare tid än när det kommer till hår på ditt huvud. Vilket är anledningen till att fransarna inte växer så långt som på ditt hår. Naturligtvis, när du använder ögonfransserum av bra kvalitet, kommer Anagena fasen att utökas och du har möjlighet att växa längre ögonfransar. Även många vilande lökar stimuleras att växa, och ger starkare ögonfransar. Som ett resultat, blir de tjockare, fylligare och längre. Slumpmässig fakta om ögonfransar:

 • Vet du vad för djur som har ögonfransar? Av alla arter, är det endast däggdjur som är lyckliga nog att växa ögonfransar!
 • Vad tror du är den längsta ögonfransen? Rekordet innehas av en man och längden är 6,99 cm!
 • Ögonfransar har stylats i århundraden. Kan du gissa när kvinnor började att förbättra sina fransar? Det går tillbaka till det Gamla Egypten.
 • Vad kan du jämföra ögonfransar med? Hår? Inte helt och hållet. De utför samma roll som kattens morrhår.
 • Är långa ögonfransar en trend överhela världen? I de flesta kulturer betraktas ögonfransar som ett tecken på skönhet vilket är anledningen till att kvinnor använder tillväxtprodukter, mascaror eller tillägg. Trots detta klipper vissa stammar i Tanzania dem korta!