F&S: Nanoil Bi-Phase Liquid Silk Hair Conditioner

Tvåfas balsam är en helt ny hårvårdsprodukt. Den är mycket bättre än traditionella produkter eftersom den innehåller en högre koncentration av ingredienser och är inriktad på att försköna och reparera håret. Idag presenterar vi ett av de bästa hårbalsamen – Nanoil Liquid Silk – och delar med oss av allt du behöver veta om denna produkten.

Nanoil det basta hårbalsam med flytande silke

1. VAD ÄR ETT TVÅFAS HÅRBALSAM?

Ett tvåfas balsam är en ny hårvårdslösning som kommer i en sprayflaska där man tydligt kan se två faser: vatten och olja. Dessa blandas då man skakar flaskan och är sedan redo att användas.

2. ÄR ETT TVÅFAS BALSAM BÄTTRE ÄN ETT TRADITIONELLT BALSAM?

Det är det, helt klart. Först och främst så är det lättare eftersom det kommer i form av en mist som sprayas på håret. Vidare så tar det sig även lätt in i hårets djupaste lager och ger det intensiv näring tack vare små molekyler. Sist så kan detta slags balsam lämnas i håret där det fortsätter ge det näring och skydd tills nästa tvätt.

3. VAD ÄR DET SOM FÅR NANOIL BI-PHASE LIQUID SILK CONDITIONER ATT STÅ UT?

Nanoil erbjuder ett av de bästa tvåfas balsam man kan få. Denna mist-lika produkten är baserad på flytande silke av högsta kvalitet. Det verkar utmärkt på alla hårtyper och främst för matt, strävt, svagt och livlöst hår. Det förbättrar även torrt, styvt och oredigt hår och ger näring åt färgbehandlat hår där det skyddar färgen och ger en vacker glans. Nanoil är ett balsam som är superlätt att använda, är fantastiskt och tynger inte ner håret samt skyddar det från skador hela dagen!

Nanoil hårbalsam med flytande silke

4. HUR ANVÄNDER MAN NANOIL LIQUID SILK?

Det är busenkelt: spraya helt enkelt balsamet på fuktigt hår efter schamponering. Handdukstorka håret och använd Nanoil Liquid Silk Conditioner. Det sitter kvar på håret och år det att dofta fantastiskt och verkar på två sätt: inuti håret (tar sig ner på djupet) och på ytan dör det ger håret lenhet, glans, mjukhet och får ordning på det.

5. VILKA ANDRA BALSAMERANDE INGREDIENSER HAR TILLSATTS I NANOIL BALSAMET FÖRUTOM SILKE?

Nanoil Liquid Silk Conditioner är en blandning av balsamerande och närande ämnen, inklusice veteproteiner som kraftfullt reparerar svagt hår, förstärker det, balsamerar och får bukt på statiska hårstrån. Pantenol är en annan nödvändig ingrediens som får håret att se bättre ut genom att öka dess gland och genom att göra det otroligt lent. Dessutom så gör den håret tjockare och motverkar kluvna toppar.

6. EFFEKTEN AV NANOIL LIQUID SILK HAIR CONDITIONER

Nanoil förbättrar skicket på håret efter första användningen och gör det lenare, silkigt, lystrande och vackrare helt enkelt. Produkten har en riktigt bra balsamerande effekt mot frissigt och statiskt hår. Den gör det lätt att borsta och styla håret. Med regelbunden användning så reparerar och minskar Nanoil Liquid Silk brister i håret, stärker det och skyddar mot skador.

7. VAR KAN MAN KÖPA NANOIL LIQUID SILK HAIR CONDITIONER?

Man kan köpa Nanoil balsamet i många skönhetsbutiker online och på produktens hemsida. Kolla in [www.nanoil.se] och hitta andra tvåfas balsam och miagiska naturliga produkter för ansiktet, kroppen och håret. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *