Keratin hårmasken från Nanoil. Utformad för ditt hår!

toppmasker med keratin Nanoil

Du har säkert redan hört talas om keratin och dess många fördelar för håret. Det lenar ut och förstärker det, men främst av allt så återställer den skador. Det bör inte komma som en överraskning att Nanoil keratin hårmasken är en HIT bland skönhetsbloggare över hela världen. Att ha friskt och vackert hår är trots allt många kvinnors skönhetsdröm och efter du läst denna artikeln kommer du veta hur du ska göra för att få den att bli sann!

Den enorma populariteten hos skönhetsprodukterna av Nanoil var lätt att förutse. Detta är märket som vi blev förtjusta i främst tack vare deras fantastiska håroljor som utformats för alla tre porositetsnivåer, och det var tack vare dessa som skönhetsrutiner hemma utvecklades till en helt ny nivå. Nanoils utbud nuförtiden innefattar fler hårprodukter som till exempel tvåfas balsam, micellära schampon och masker – däribland har vi denna keratin hårmask som blev mycket omtyckt av många skönhetsbloggare. Kommer du också att fatta tycke för den?

Nanoil Keratin Hair Mask. Den bästa av de bästa!

Dags att möta stjärnan i denna ratikeln – keratin hårmasken från Nanoil. Detta är en extraordinärt elegant produkt som ser dekorativ ut i alla badrum. Men dess utseende är fölrståss inte det viktigaste, eftersom en reparerande hårmask behöver ha en riklig sammansättning. I fallet för Nanoil Keratin Hair Mask, så är ingredienserna välutvalda och av bästa kvalitet och experterna har bekräftat att denna produkten har en välutvecklad formula. Huvudingrediensen, som självklart är keratinet, har kombinerats med andra välutvalda ingredienser som hjälper dig att vinna kampen för ett vackert hår, vilket gör den till den bästa hårmasken för skadat hår. Om ditt hår är problematiskt – skört, kluvna toppar, torrt och går sönder – och du än så länge inte htittat rätt kosmetika som kan hjälpa dig med det, så är keratin hårmasken från Nanoil perfekt för dig.

@nanoil.official##nanoil ##haircare ##fyp

♬ SAY YEAH – Aussie Youth

Vilka ingredienser består Nanoil masken för skadat hår utav?

Hemligheten bakom denna maskens höga effektivitet ligger i dess formula. Detta är en lätt produkt som balsamerar håret som inte tynger ner det och som ger håret de nödvändiga näringsämnen som det behöver precis där de behövs som mest – djupt inuti. Hög kvalitet är det som betyder mest i Nanoil Keratin Hair Mask och det är därför som ingredienslistan är så kort. Huvudingredienserna som ger de önskade effekterna är:

 • KERATIN – proteinet som reparerar hårskador
 • PANTHENOL – pro vitamin B5 som återfuktar, ger näring och balsamerar
 • LÄTTA SILIKONER – som gör håret mjukt och skyddar det

Effekter och resultat av att använda Nanoil keratin hårmasken

Den minimalistiska sammansättningen är lika med maximalt med positiva effekter. Användarna bekräftar att Nanoil keratin hårmasken verkar bättre än förväntat och helt klart står ut jämfört med sina konkurrenter eftersom den:

 • Reparerar skadat hår från insidan.
 • Förstärker hårets inre strukturer.
 • Lenar till håret och förebygger frissighet.
 • Återupplivar håret, ger det näring och återfuktning.
 • Ger skydd mot UV strålning, extrema temperaturer, osv.
 • Ger håret liv igen.

Viktigast av allt är att Nanoil Keratin Hair Mask verkar från första användning och skapar mjuka hårstrån som är jättelätta att borsta. Att torka och styla håret bli lätt som en plätt eftersom håret inte blir frissigt, trassligt eller statiskt. Masken återställer hårets glans och bibehåller hårets klara färg. Med varje applicering så gör masken håret starkare och vackrare. Förutom detta så skyddar den även lockarna från skador.

Entusiastiska recensioner om Nanoil keratin hårmasken!

De visar på att en bra hårmask är allt som behövs för att inte bara reparera skadat hår och ge det liv igen utan även för att bibehålla hårets fuktnivå och ge det näringen det behöver samt hålla hårstråna friska länge.

den bästa hårmask med keratin Nanoil

Hur använder man Nanoil keratin hårmasken? Det är enkelt!

Alla fantastiska effekter kan skapas idag utan att besöka hårfrisören. Du kan byta bort dyra behandlingar som till exempel den Brasilianska hårbehandlingen till en regelbunden applicering av keratin hårmasken. Så hur använder man denna produkten på rätt sätt?

Nanoil Keratin Hair Mask är en efter-schamponerings produkt. Du kan skräddarsy behandlingen genom att justera användningsfrekvensen enligt dina behov – du kan använda den dagligen eller 2-3 gånger i veckan. Börja med att tvätta håret, skörlj ur skummet och torka upp vattnet med en handduk. Sprid Nanoil masken över det aningen fuktiga håret och börja från rötterna ut till topparna. Låt masken sitta kvar i cirka 15 minuter; alternativt så kan du vrida en varm handduk runt håret (detta ökar absorbeingen). Sists så sköljer du ur masken, torkar håret och stylar det som vanligt.

Användaranvisningarna är samma för alla hårmaskerna från Nanoil. Om du vill prova något annat än hårreparation med keratin så kan du välja:

 • Nanoil Argan Hair Mask – en hårmask berikad med arganolja
 • Nanoil Liquid Silk Hair Mask – en hårmask berikad med silke
 • Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask – en hårmask med kol
 • Nanoil Algae Hair Mask – en hårmask med havsalger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *