Nanobrow Styling Soap. Din egen ögonbrynsexpert

Vill du ha tjocka och fylliga ögonbryn? Det är uppnåbart! Säg hejdå till dagdrömmarna om snygga ögonbryn och välj Nanobrow Styling Soap. Den genomskinliga tvålen från Nanobrow kan till och med få tunna, glesa och ljusa ögonbryn att se fylliga, uttrycksfulla och helt enkelt vackra ut.

ögonbryn sminktrender

Lär känna Nanobrow Styling Soap med en geltextur

Nanobrow Styling Soap är utrustad med en särskild borste för snabb och hållbar makeup. Du kan skapa felfria ögonbrynsstilar med stor detaljrikedom, eller vardagsmakeup för ett mer naturligt utseende. Tvålen fungerar fantastiskt både för mer vardagliga ändamål och för styling och mer konstnärliga sminkningar. Den håller dina ögonbryn på plats i flera timmar – utan att du behöver göra touch-ups!

Det kvittar om du har glesa ögonbryn som behöver mer volym eller om du har buskiga, tjocka ögonbryn – Nanobrow är för dig! Nanobrows kosmetika gör det möjligt att skapa fantastiska stilar i hemmet! Vill du ha effekten av laminerade ögonbryn utan att behöva gå till en skönhetssalong? Det går med Nanobrow! Genom att använda denna tvål blir dina hår fylliga, fluffiga och tjocka. Dessutom kan du sätta önskad form på bågen. Nanobrow Eyebrow Styling Soap vårdad alla ögonsbrynstyper och levererar unika, spektakulära effekter.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap

Hur fungerar Nanobrow Styling Soap?

Gelkonsistensen av tvålen är starkare än ögonbrynsgel och lättare än vax. Den lämnar inte efter sig vita rester eller klumpar som vanliga tvålar. Texturen är formbar och enkel att applicera med hjälp av den praktiska spoolien. Dessutom torkar tvålen långsamt vilket ger dig tid att justera eller fixa till ögonbrynen. Håren fixeras i en riktning, blir fylliga och får lyster. Glycerinet i tvålen täcker varje individuellt hårstrå och skyddar det mot skador och uttorkning.

nanobrow ögonbryn sminktrender

Vad gör att Nanobrow Styling Soap sticker ut?

 • Enkel och snabb applicering
 • Effektiv formula
 • Formbar gelkonsistens
 • Praktisk behållare utrustad med en spoolie
 • Speciell, ergonomiskt designad brynborste
 • Fantastiska resultat
 • Fungerar utan vatten
 • Effekt av laminerade ögonbryn
 • 2x tjockare och fylligare ögonbryn

Hur stylar man ögonbrynen med tvålen? ‘Soap brows’ – tekniken

Tekniken ‘soap brows’ – vilket innebär att man använder tvål för att styla och forma ögonbrynen – är otroligt trendigt idag. Ögonbrynen imponerar med sin volym och bågarna får perfekt form. Hur får man till soap brows?

 1. Kamma ögonbrynen med en borste.
 2. Skopa upp en liten mängd tvål med den speciella spoolien.
 3. Applicera tvålen på ögonbrynen genom att borste dem från ögonbrynens nedre kant.
 4. Forma ögonbrynen efter preferens och styla som du vill.
 5. Dra spoolien över övre kanten.
 6. Låt produkten torka och sätta formen.

Nanobrow Styling Soap är tillgänglig på www.nanobrow.se!

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanobrow (@nanobrow.official)