Calvin Klein Lip Gloss Pot

Vill du ha glansiga läppar med lite färg? Calvin Klein erbjuder en produkt som redan vunnit tusentals kvinnors hjärtan över hela världen: Ultimate Edge Lip Gloss Pot.

Calvin Klein Lip Gloss Pot

Konsistensen är mjuk och len. När den appliceras på läpparna känns den som ett läppbalsam, och den erbjuder huden en djup återfuktning. Dessutom är den här lösningen, till skillnad från andra läppglans, inte klibbig och den känns naturlig och lätt.
Läppglanset glider enkelt över läpparna utan att fastna. De flesta läppglans som vi känner till är inte pigmentrika, men Ultimate Edge Gloss har en utmärkt färg. Ytan är inte het glansig, utan du får en så kallat ”fuktigt” utseende.

Livslängden är en besvikelse. Läppglanset bleknar efter bara två timmar, och försvinner helt när man äter.

Läppglanset säljs i en genomskinlig förpackning, där korkens nyans motsvarar färgen på produkten. Förpackningen är dessutom förseglad, så att den som köper glanset kan vara säker på att det är en hygienisk produkt. Förpackningen är söt, men mycket opraktisk. Det är svårt att få upp rätt mängd med ett finger. Man får inte med någon spegel eller borste, så du kommer behöva bära med dig två ytterligare föremål för att kunna ta hand om dina läppar ordentligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *