Nanoil – en skönhetens symfoni för håret

Om du är ute efter de bästa ämnena, som både kan reparera och skydda håret, behöver du välja naturliga oljor.

Det är nämligen de enda produkterna som kan vårda håret utan att skada dess hälsa och skönhet.

Håroljor – vad är det?

Håroljor har förmåga att penetrera huden och nå ända in i hårets rötter, vilket ger håret nytt liv och en komplex omvårdnad. Oljor är kända som äkta, naturliga och förskönande elixir. De utvinns genom att pressa frön, stenar och blommor som är kända för sina kraftfulla läkande egenskaper. Håroljor är naturliga, säkra, och fria från parabener och silikon.

Olja är ett kraftfullt vapen i kampen för vackert hår. Om du vill förklara krig mot skador på hårstråna bör du därför satsa på den bästa håroljan på marknaden.

Hårolja – varför bör du välja Nanoil?

Nanoils tillverkare har varit noggrann och professionell vid tillverkningen av produkten. Företaget har valt att fokusera på tre grundläggande hårtyper, som alla behöver olika sorts omvårdnad, oljor, och berikande ämnen. Nanoil innehåller inga skadande, akneframkallande eller toxiska ämnen som skadar håret eller gör hårbotten uttorkad.

Nanoils innovativa och unika ingredienser har en förvånande effekt på hårbotten och rötterna. De stimuleras och får håret att växa. Ämnena är av mycket god kvalitet, och kan stimulera rötter som hittills varit inaktiva. Håret blir därför tjockare och får mer volym.

Nanoil är den enda hårolja som erbjuder så noggrant utvalda ingredienser. Det känns nästan för bra för att vara sant. En perfekt blandning ämnen som matchar din hårtyp (hårets porositet).

Nanoil hårolja

Nanoil – naturliga oljor som matchar hårets porositet

Nanoil har noggrant analyserat hår och vetenskapen att vårda det. Hår kan delas upp i tre sorter (eller tre olika porositeter), och Nanoil har därför framtagit tre sorters hårolja. Varje version passar olika porositeter.

Nanoils webbplats innehåller detaljerad information om hårets porositet. Där kan du enkelt identifiera din egen porositet och läsa om vilken olja som passar just ditt hår.

Dessutom innehåller beskrivningarna bilder av mycket god kvalitet.

Det är dags att skämma bort ditt hår med vård av allra bästa kvalitet!

Nanoil hårolja – varför slår den konkurrenterna?

 • Nanoil – naturliga oljor av god kvalitet som passar tre olika hårtyper. Oljorna har en positiv effekt på hårbotten, skyddar håret från skador, och skyddar från rötterna till topparna.
 • Nanoil vårdar håret, rötterna och hårbotten genom att kontrollera dess verkan.
 • Den innehåller inga parabener, silikon, alkohol eller andra akneframkallande ämnen.
 • Nanoil är berikat med UV-filter, som skyddar håret mot solens skadliga strålar.
 • Nanoil innehåller innovativa ingredienser som berikar och påskyndar hårets tillväxt och som ger det mer volym (baicapil och kerastim).
 • De tre versionerna av Nanoil har en fantastisk synergi som fokuserar på hårets individuella behov.
 • Varje version av Nanoil innehåller ämnen som främjar hälsosam tillväxt och som gör håret vackrare. Dessa är bland annat vitaminer, panthenol, keratin, silke och lanolin.
 • Nanoil har framtagits med fokus på detaljer. Oljan säljs i en elegant, stilfull glasflaska som är formad som en cylinder. Flaskan har en ofelbar pump som friger rätt mängd olja.
 • En av Nanoils bästa egenskaper är att den kan appliceras på ett oändligt antal sätt. Den kan användas som mask, som en intensiv nattbehandling, eller som ett serum i torrt eller fuktigt hår. Den kan också fungera som lotion vid styling, som förskönande serum, som skydd mot värme, eller som balsam. Det är en ikonisk kosmetisk produkt som gör andra hårvårdsprodukter onödiga.

Information: http://nanoil.se

24 Comments “Nanoil – en skönhetens symfoni för håret”

 1. Lilly

  Jag har använt den här oljan ett tag nu, jag är glad att rekommendera den. En halvtimme på huvudet, så tvättar jag ut och har underbart mjukt och fuktigt hår ????

  Svara
  • det_ar_bara_jag

   Jag tycker att det är bäst att lämna det i för natten, så har alla goda ingredienser tid att sjunka in i håret

   Svara
 2. Tanja

  Jag älskar oljor! men bara på huden, jag kan inte ens tänka mig att applicera det på håret, ok att applicera är inte så svårt, men tvätta ur det ??!!

  Svara
 3. johanna89

  Jag försökte hårinoljning med ricinolja och tvätta det var en mardröm. Jag var tvungen att nästan skrubba håret många gånger och det kändes som att jag blev av med de värdefulla komponenter som just levererades av oljan.

  Svara
  • Monica

   men jag tror att ricinolja är så svårt att tvätta av, för nu använder jag nanoil för medium porositet och det är väldigt lätt att tvätta håret efteråt, jag använder ett SLS-fritt schampo och mitt hår ser ut och känns fantastiskt

   Svara
 4. VeraSvart

  tyvärr fungerar inte nanoil för mig

  Svara
  • galnamaria

   kanske köpte du en version som inte matchar din hårtyp?? eller försök ändra metoden för applicering? eller hur mycket olja använder du?

   Svara
   • alicia

    hur väljer jag rätt? Jag är inte säker på vad som exakt är min hårtyp. Jag torkar det varje dag men jag använder inte en plattång, jag bleker inte så jag tror att håret inte är så skadat. Men jag tror att det inte är så tjockt och voluminöst som det brukade vara men samtidigt märkte jag inte ökat avfall eller något

    Svara
    • Inez

     Om jag var du skulle jag ta den för medium porositet eftersom mitt hår är ungefär som ditt och det är det jag använder. Jag är inte säker på om de alla luktar detsamma men min har en fin delikat doft

     Svara
 5. Janice

  när jag läste en artikel på en annan blogg om denna olja och hade den många bra recensioner, och många tjejer skrev att det var bra

  Svara
  • Doriss26

   inte bara tjejer, även killar använder det för skägget, min gör det;)

   Svara
 6. svart_kaffe

  alla de bra recensionerna har uppmuntrat mig att köpa den här oljan och så beställde jag den. Jag har haft den en vecka nu och applicerat den tre gånger (torrt hår oljat i 6,7 timmar) och det fungerar bra. Efter behandlingen är håret glänsande, elastiskt. Oljan själv luktar bra och är lätt att applicera. I allmänhet är hårolja en mycket trevlig hårvård

  Svara
 7. Siri

  wow, vilken komposition! Synd att priset är ganska högt

  Svara
  • Alex

   För mig är det också dyrt men bra oljor är inte billiga. även arganoljan på egen hand är dyr – självklart pratar jag om hög kvalitet. Jag vet att du nu kan köpa den för småpengar men det har inte något att göra med den ursprungliga organiska rena arganoljan. Dessutom är det mycket effektivt, eftersom jag har använt det under de senaste två månaderna och det verkar som om det kommer att hålla mycket längre

   Svara
   • Olga1234

    har du märkt några effekter

    Svara
    • Alex

     Ja, och skillnaden är signifikant. Först av allt är håret glatt och glänsande. Det är också annorlunda, jag gillar att använda det nu 🙂 och viktigast är att det blev det starkare, jag tappar inte längre så många hår samtidigt som jag kammar mig som tidigare. Jag har ingen aning om varför jag upptäckte hårinoljning så sent innan jag höll på att köpa olika balsam och masker och det kom aldrig för mig att prova naturliga oljor

     Svara
 8. Bianca

  Jag älskar bara kokosnötsolja, jag använder den för bokstavligen allt, och lukten….

  Svara
  • wilmina23

   Jag är också ett stort fan av kokosnötolja men det är inte för mitt hår alls. Det blir extremt rufsigt ;/ Det skulle vara bra att ha kokosluktande hår: D

   Svara
 9. Barbara_B

  mycket bra olja, speciellt den för högporositetshår, jag rekommenderar verkligen den

  Svara
 10. evelinaa

  så jag läste om typerna av porositet, jag tog testet och vet fortfarande inte vilken typ av hår jag har. Det verkar som något mellan medium och lågt porositet och jag har ingen aning om vilken olja som fungerar för mig

  Svara
 11. Patricia

  Ända sedan jag började använda håroljor har jag provat massvis av dem, men nanoil verkar vara den bästa hittills. För det första matchar den hårtyperna och för det andra har den en mycket bra komposition utan paraben och silikon och andra saker som det

  Svara
 12. KatjaX

  Det är ett botemedel mot mitt hår på vintern. varje gång innan jag lämnar huset, applicerar jag det på torrt hår i mitten av längden nedåt. Detta skyddar det från att torka ut. Innan jag började använda oljor var mitt hår mycket torrt och skadat under vintern.

  Svara
  • anna_e

   Samma här, efter vinter OCH sommar. Det är ännu värre efter en semester nära havet, jag tror att havsaltet inte gör något bra

   Svara
   • Katrin

    Du bör definitivt börja olja håret! Ditt hår kommer att regenereras och stärkas och det kommer inte att vara så mottagligt för frost, sol eller havssalt.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *