De högst rankade hårmaskerna med keratin

Skadat hår förstör definitivt ditt goda humör. Förutom att det ser dåligt ut och vara glåmigt, grovt och kluvet, är det svårt att få kontroll över och få frisyren att se åtminstone okej ut. Finns det något du kan använda för att reparera skadorna? Bara en sak: keratin. Detta protein bygger upp håret och fyller lätt ut hårsäcken och lagar strået. Var hittar du keratin av högsta kvalitet? Det är bäst om du använder en bra mask. Detta garanterar full reparation hemma. Innan du betalar för en dyr salongbehandling eller klipper håret, testa en återupplivande hårmask.

Fördelarna med keratin för hår

Som redan sagt är keratin en av de ingredienser som bygger upp håret. Detta speciella protein bör alltid vara på en optimal nivå så att håret är starkt, friskt och skadesäkert. Tyvärr är det svårt att göra det eftersom håret ständigt utsätts för många skadliga faktorer. Förutom olämpliga produkter blir det skadat av yttre faktorer (kalla temperaturer, regn, starkt solljus, UV, smog, toxiner, föroreningar). Föning, plattning och lockning med heta verktyg orsakar också skador.

Hur reparerar du håret med keratin?

Slutsatsen är tydlig: keratin är det bästa att använda eftersom det bokstavligen är vad hår är gjort av. Vi måste fylla på lagren om vi vill ha motståndskraftigt och friskt hår. Genom att använda produkter som är rika på det behåller du den optimala mängden vilket gör att håret ser fantastiskt ut och förhindrar skador. För att det ska fungera räcker det inte att lämna kvar det i tre minuter. Därför är en hårmask den bästa bäraren av keratin så att du äntligen kan ta kontrollen över ditt hår!

Hårmask med keratin: Bästa hemmabehandlingen för att reparera håret

En hårmask är en produkt med ett enda syfte: att intensivt reparera håret. Det är därför en sådan behandling tar mer tid och borde lämnas kvar i håret i femton minuter eller ännu längre. Ett balsam gör håret mjukare och lättare att kamma men du behöver en mask för mer intensiv effekt och vård av håret. Därför är det ett måste.

Keratin för hårplattning – kan denna behandling reparera skadat hår?

Låt oss förklara varför keratinbehandlingar är så populära. Förbättrar det verkligen hårets tillstånd? Utjämningsbehandlingar med keratin är mycket populära eftersom de får håret att se bättre ut direkt, och gör det lent och lysande. Det är dock inte sant att behandlingar avsedda för att platta ut håret med keratin ger näring och reparerar skadat hår. Även om det ger håret keratinmolekyler görs det med extremt hög temperatur (230 C är destruktivt för hår). Efter applicering av keratinprodukten plattar frisören till varje hårslinga många gånger, vilket har en fruktansvärd effekt på håret.

Det är bra att veta att preparatet som används vid behandlingen också innehåller giftiga ämnen som formaldehyd. Dessa ämnen är nödvändiga för att föra in keratinet i hårstrukturerna och kommer också in i huden. Sammanfattningsvis är utjämningsbehandling med keratin inte bra för ditt hår.

De högst rankade hårmaskerna med keratin

NANOIL KERATIN HAIR MASK

NANOIL KERATIN HAIR MASK

Storlek: 300 ml

Reparation på högsta nivå och fantastiskt hår! Ditt hår kommer att kännas otroligt lent och trevligt att röra vid efter bara en användning. Håret kommer se glansigt och livskraftigt ut. Masken måste användas en gång i veckan eller var fjärde eller var femte dag om ditt hår är helt förstört. Håret blir starkt och motståndskraftigt mot skador väldigt snabbt. Friskt och välnärt hår kommer inte att se glåmigt ut eftersom Nanoil fördjupar färgen och ger håret glans. Det ser helt enkelt fantastiskt ut! Masken har perfekt konsistens, varar länge och har ett riktigt bra pris. Professionella hårstylister rekommenderar det också eftersom det är en salongvärdig produkt. Du kan se det själv: keratin parat med pantenol ger dig den där wow-effekten du är ute efter.

Läs mer på www.nanoil.se.

GLOBAL KERATIN DEEP CONDITIONER

Storlek: 200 ml

Detta är en av de dyraste hårmaskerna på vår lista. Men är det bra valuta för pengarna? Det finns olika åsikter om det, men en sak är säker: Global Keratin Deep Conditioner kommer att ge ditt hår näring. Den hanterar alla typer av hår, förbättrar dess skick, minskar på statiskt flygande hår, och gör det mindre krusigt. Det ska helst användas med andra keratinprodukter från Global för att ge bra effekter. Produkten är baserad på en blandning av vitaminer och peptider.

KEUNE CARE KERATIN HAIR MASK

Storlek: 200 ml

Ganska liten förpackning och ett högt pris: vad är resultatet? Kenues mask kombinerar keratin med pro-vitamin B5 och sheasmör, och fungerar bra för normalt och fint hår. Det skyddar starkt mot yttre faktorer, stärker och fuktar. Håret är säkrat mot skador som är orsakade av UV, luftföroreningar, kemisk behandling (färgning, blekning, permanent) och daglig styling. Använd det regelbundet för att göra håret friskare (minst en gång i veckan, men det är bäst att göra det lika ofta som du balsamerar).

PHYTO PHYTOKÉRATINE EXTRÊME HAIR MASK

Storlek: 200 ml

Denna hårmask ger håret en optimal mängd keratin för att ge det äring och förbättra hårets skick, vilket gör det starkare och mer motståndskraftigt mot skador. Det är ganska tjockt och svårt att applicera och skölja ur men det borde inte vara ett problem om du har mycket torrt, skadat hår. Det är nämligen just den hårtypen som har bäst nytta av Phytos mask. Mängden keratin i formeln kanske inte är vad du letar efter men många växtämnen och baobabolja är en fin motvikt till det. Vi antar att det höga priset och den lilla förpackningen kommer att vara en anledning till att många testar en annan produkt.

LANZA KERATIN HEALING OIL HAIR MASK

Storlek: 210 ml

En blandning av keratin, oljor, kaffeböneextrakt och acaibär? Ja, tack! En liten förpackning för ett högt pris är det enda som inte tilltalar oss med den här produkten. Kommer masken lyckas göra håret lysande och friskt innan den tar slut? Det som vi vet säkert är en trevlig applicering som ger en bra konditioneringseffekt, jämnhet och skydd mot skador. Masken innehåller bara lite keratin men regelbunden applicering kommer definitivt att göra din frisyr snyggare. Lanza Keratin Healing Oil är fri från gluten och natriumklorid och passar alla hårtyper.

KÉRASTASE RÉSISTANCE HAIR MASK

Storlek: 200 ml

Tillverkare av hårvårdsprodukter get dig ofta små förpackningar för riktigt höga priser. Tror de att vi kommer att köpa dem igen utan att bry oss om priset? Många letar efter alternativ som får lysande recensioner och samtidigt är lite mer budgetvänliga. Det är naturligtvis upp till dig. Om du letar efter en bra mask för skadat hår som kan hjälpa till och med extremt torrt och sprött hår kan Kerastase visa sig vara ett bra val. Märket är så populärt att vi var tvungna att ha med det i vår lista. Maskens formel är anmärkningsvärd: keratinet är berikat med ceramider som fyller i porösa luckor i håret. Det förbättrar extremt skadat hår ganska bra.

COCOCHOCO KERATIN HAIR MASK

Storlek: 500 ml

Många användare gillar att masken kommer i en stor förpackning, men andra säger att det är ett problem: vad händer om masken inte fungerar bra/ska jag spendera mycket pengar på en produkt som kan vara dålig för mitt hår? Maskens tillverkare lovar dock att naturliga ingredienser och örter kommer att förbättra hårets skick och hjälpa det att få tillbaka sin lyster och skönhet. Produkten skyddar mot smog, föroreningar, toxiner och förhindrar framtida skador. Vitaminerna och oljorna har en bra effekt på håret. CocoChocos mask är gjord för skadat, torrt hår, och gör det mjukare och lättare att styla.