Micellärt schampo med argan av Nanoil. För ett vackert hår börjar med ett bra schampo

Vill du ha ett hår som ser fantastiskt ut, är konditionerat och friskt? Börja med ett bra schampo som kan göra två saker på en gång: som skonsamt tar bort smuts från håret och ger det näring på djupet. Vilket schampo är det som kan bli det bästa schampot du någinsin använt? Kolla in Nanoil Argan Micellar Shampoo!

Nanoil arganolja hår schampo

Nanoil Argan Micellar Shampoo

Att utveckla bra hårvårdsvanor kan vara rätt så svårt. Vad för slags produkter ska man använda om håret är oredigt och när hårbotten lätt blir irriterad, och känner du till vad som orsakar det? I 70% av fallen så är det på grund av det är fel schampo som regelbundet används. Fel slags schampo kan vara komedogena och orsaka allergiska reaktioner och ge en fjunig textur. Detta har ingen positiv inverkan på håret eftersom sådana produkter inte kan leverara näring till håret under schamponering. Och än mer orande är att dessa slags schampon ofta bidrar till torrt hår.

Du bör därav alltid välja schampo noggrant då du ska köpa ett. Idag ska vi hjälpa dig medjust detta – har du någonsin övervägt att prova micellärt schampo med argan av Nanoil? Det behandlar skonsamt håret och hårbotten, är skoningslöst mot orenheter och återställer även håret med näringsämnen.

Hårtvätt – en nödvändigt del av hårvården

Hårtvätt är den första och allra viktigaste delen av hårvården. Faktum är att då man tvättar håret så gör det mer än att bara ta bort uppbyggnaden av talg, damm och smuts. Man konditionerar även håret, ger det näring, skyddar det från irritation och lugnar hårbotten. Men självklart så ger inte alla schampon dessa effekter. Ge dina lockar scampot som gör allt, som det micellära schampot med alger av Nanoil. Detta är den enda produkten i sitt slag som renar håret från smuts och återställer det med näring medans du tvättar det.

Hur funkar Nanoil Argan Micellar Shampoo?

Micellära schampon är något nytt som marknaden har att erbjuda. Först och främst så har order “micellär” främst anknytits till sminkborttagare. Dessa produkter som är kända som micellära ansiktsrengörare, tar bort smink och orenheter från ansiktet och ger en perfekt ren och närad hud.

Nanoil micellärt schampo verkar på ett liknande sätt: den rengör håret perfekt och är skonsam, fri från irritationer, lugnar hårbotten och återställer dess pH. Förutom detta så ger Nanoil micellärt schampo näring åt håret och förser det med alla de ämnen som behövs för att det ska bli glansigt och friskt.

Nanoil Argan Micellar Shampoo – ingredienser

Nanoil micellärt schampo ger dig den bästa renande hårbehandlingen och det är tack vare förjande ingredienser:

  • Arganolja – som är bra på att ge håret näring, skydda det från skada och öka dess glans.
  • Miceller – som är den viktigaste ingrediensen i micellära schampon. De kan rengöra håret utan att torka ut det. De skapar mer volym genom att lyfta håret från rötterna.
  • Naturligt Tara trädextrakt – återfuktar håret och balanserar utsöndringen av talg.
  • Ricinolja – som är känt för att skydda håret och hålla det återfuktat. Är antiseptisk och kyler ner hårbotten.

Nanoil Argan Micellar Shampoo – effekter

Om du siktar efter ett friskt och starkt hår, ett hår som är totalt rent, med volym och glans, så är detta schampot för dig. Nanoil micellärt schampo berikat med arganolja är den perfekta lösningen för alla hårtyper. Det är lätt, vilket innebär att det inte får håret att se platt och slappt ut. Efter en användning så gör Nanoil Argan Micellar Shampoo håret mjukt och skönt att röra, lätt att kamma och fritt från trassel.

micellärt schampo med arganolja Nanoil

Nanoil Argan Micellar Shampoo – var kan man köpa det?

Letar du efter den bästa hårbehandlingen med arganolja? Besök nanoil.se för att se hela serien med argan hårprodukter lanserade av Nanoil. Prova andra fantastiska micellära schampon av Nanoil.