Nanoil Retinol Face Serum. Du kommer bli förvånad!

Åldras din hud? Använd retinol! Denna kosmetiska ingrediens är kliniskt beprövad och kosmetologer bekräftar dess oerhörda effekt på hudens spänst och ungdomlighet. Vilken är den bästa hudvårdsprodukten med retinol? Enligt oss är det det unika Nanoil Retinol Face Serum. Läs mer om varför det är värt att prova!

toppklassat retinol ansiktsserum Nanoil

Retinol, mer känt som vitamin A, associeras ofta med effektiv anti-aging, och just därför rekommenderas det till mogen hud (50 år och äldre). Det har dock visat sig att retinol har mer att erbjuda och kan användas i flera syften. Det har exempelvis bevisats att stimulera cellomsättningen, vilket hjälper huden att göra sig av med döda epidermala celler (överhudsceller) snabbare. Detta framhäver ny, snygg hud. Dessutom hjälper retinol till att eliminera akne och hanterar olika former av hudinflammationer. Sist men inte minst vitaliserar retinol huden och jämnar ut tonen. Ju längre din hud exponeras mot en behandling med retinol, desto bättre blir effekterna. Det är inte så konstigt att kosmetologer rekommenderar de som fyllt 30 att introducera retinol till deras dagliga hudvårdsrutin.

När och varför man bör använda retinol

Sträck dig efter ett ansiktsserum med retinol när din hud:

  • börjar se äldre ut, tappar spänst, och blir torr.
  • börjar utveckla rynkor, pigmentfläckar och andra fläckar.
  • förlorar sin jämna tydlighet och renhet på grund av brister.

Nanoil bäst retinol ansiktsserum

Nanoil Retinol Face Serum

Vilken hudtyp är Nanoil retinolserum perfekt för? Det rekommenderas till mogen hud som behöver lite hjälp med föryngringsprocessen. Produkten är också bra till åldrande hud som börjar tappa spänst och har små rynkor.

Hur gammal behöver man vara för att använda retinolserum på ett säkert sätt? Retinolserum rekommenderas för de som är 35 år eller äldre.

Nanoil retinol face serum som metod för ungdomlig hud

Nanoil och dess serum som är berikat på vitamin A är en kosmetika som levererar tillfredsställande resultat. Storleken är större eftersom en flaska innehåller 1,69 fl. oz (50ml) av ett avancerat retinolserum. Det är större än vanliga ansiktsserum, men passar också alla hudtyper. Detta föryngrande retinolserum är lätt, vilket innebär att det inte täpper till porerna utan penetrerar huden fort och börjar arbeta inifrån.

Denna produkt består av Nanoil anti-ageing serum som kombinerats med retinol och stimulerar cellomsättningen. Hud som behandlas av detta serum börjar därför se yngre ut. Vid regelbunden användning förbättrar serumet fasthet, minimerar rynkor och avlägsnar pigmentfläckar. Dessutom motverkar det alla tecken på ålder, men det bästa är nog att du kan njuta av dessa fördelar till ett rimligt pris – kolla in detta och mer på den officiella Nanoil hemsidan: nanoil.se.

Fördelar med Nanoil Retinol Face Serum

  • Förbättrar spänst
  • Förnyar huden
  • Jämnare ton
  • Avlägsnar döda hudceller
  • Reducerar rynkor
  • Ljusare pigmentfläckar
  • Ingen mer akne

Applicering av Nanoil retinolserum

Precis som andra ansiktsserum appliceras Nanoil på ren hud som just torkats med ansiktsvatten. En portion av serumet (innehåller i droppern) räcker per applicering. För att hjälp huden att vänja sig vid retinol bör du under de två första veckorna av denna hudföryngringsbehandling applicera serumet varannan dag. Det rekommenderas att använda SPF på morgonen för att reducera risken för solkänslighet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *