Nanobrow serum: Hur får man ögonbrynen man drömmer om?

Har du plockat sönder ögonbrynen? Om du alltid ser förvånad ut kan du sluta oroa dig. Även om du misslyckats med pincetten och nu ser ut som Greta Garbo kan du nu få ett lyckligt slut. Nanobrow är namnet på räddningen: det mest effektiva ögonbrynsserumet. Hur fungerar Nanobrow, och varför hyllas serumet av så många kvinnor? Vad säger recensenterna? När märks det första resultatet? Läs vidare för att ta reda på hur Nanobrow kan hjälpa dig att förvandlas från Greta Garbo till Dua Lipa!

nanobrow serum

Varför är folk galna i fylliga ögonbryn?

Vad är poängen med att få fylliga ögonbryn? Är de verkligen så vackra? Kvinnor hade trots allt tunna ögonbryn i många år. Vad har förändrats? Är fylliga ögonbryn ytterligare en trend? Nej, faktiskt inte. Fylliga och starka ögonbryn är vårt naturliga skick. De definierar inte bara din skönhet, utan framhäver också din ansiktsform och dina vackra drag. Att framhäva ögonbrynen är allt som krävs för att ge ansiktet en mer ungdomlig look. Om du dessutom minns vad forskarna sagt, nämligen att tjocka och fylliga ögonbryn får att se mer självsäkra ut, förstår du säkert varför denna look är värd ett försök. Om du har svårt att lyckas med detta, till exempel om ögonbrynen är sönderplockade, bör du ge Nanobrow ett försök. Serumet ger resultat på nolltid!

Resultatet av Nanobrow ögonbrynsserum: Ögonbrynen du alltid drömt om!

Om du söker en produkt som ger slående resultat, håller länge och verkar snabbt är Nanobrow rätt val. Ögonbrynsserumet har en ovanligt elegant sammansättning som genast skiljer sig från mängden genom att ge ögonbrynen ett nytt utseende efter bara fyra veckor. Om det finns mycket att reparera kan du förstås behöva vänta lite extra på serumets effekter. En sak är dock solklar: tack vare Nanobrow får folliklarna nytt liv, stimuleras, och förses med alla näringsämnen de behöver. Resultatet blir hälsosamma, läckra och mörka ögonbryn med vacker fyllighet och volym.

Nanobrow innehåller fantastiska ingredienser som har valts ut för att uppnå målet att ge ögonbrynen komplett omvårdnad, främja deras tillväxt, vårda dem från insidan och utsidan, och förhindra skador.

Nanobrow ögonbrynsserum: Fördelar och positiva överraskningar

 • perfekta, noggrant utvalda och unika ingredienser
 • ämnen som vårdar ögonbrynen och främjar tillväxt
 • lättanvänd produkt med lång hållbarhet
 • starkare ögonbryn och folliklar (motverkar håravfall)
 • förstärkt färg och utseende
 • fylligare ögonbryn med en ny och perfekt form
 • absorberas på nolltid, kan användas på morgonen eller kvällen
 • säker, dermatologiskt testad formula
 • fri från parabener, silikon och artificiella pigment
 • snabbt resultat efter cirka fyra veckor
  vårdar huden
 • bra erbjudande när du köper två eller flera förpackningar

Nanobrow ögonbrynsserum: Användning

Ögonbrynsserum är mycket lätta att använda. Absorbera det en gång om dagen på rengjorda och torra ögonbryn. Efter ett par sekunder har serumet absorberats och kladdar inte. Nanobrow absorberas så fort att du inte måste använda den innan du lägger dig, eftersom serumet inte tar en hel natt på sig att tränga in och vårda folliklarna. Du kan lika gärna applicera serumet på morgonen (innan du sminkar dig) om det passar dig bättre.

Nanobrow ögonbrynsserum: Recensioner

Serumet får allra högsta betyg online. Det har testats av kvinnor och rekommenderas till andra kvinnor. Män tycker också om Nanobrow eftersom det är osynligt och inte klibbar ihop ögonbrynen, och dessutom ger ett snabbt och enastående resultat.

19 Comments “Nanobrow serum: Hur får man ögonbrynen man drömmer om?”

 1. Ronja

  Jag är så här för denna recension! det är det bästa serum jag nånsin använt 🙂

  Svara
 2. Nicole

  Jag köpte Nanobrow för en månad sen och det är fantastiskt. Jag använder det bara en gång om dagen på kvällen precis som med mitt ögonfrans serum. Enligt mig räcker det för effekten är otrolig och serumet räcker längre

  Svara
 3. Cornelia

  Jag älskar med tjocka bryn och Nanobrow ger denna effekt, jag testade andra så som orphica med dom hade inte samma wow-effekt.

  Svara
 4. Lemonad

  fungerar bra för mej med, mina bryn blev tjockare och växte tillbaka där jag hade plockat för mycke.

  Svara
 5. Victoria

  Jag läste att effekterna syns efter 4 veckor men för mig funkade Nanobrown PÅ BARA TVÅ VECKOR, jag hade en otrolig mängd nya hårstrån. Sen gick jag till min salong och plockade dem för att få en snygg form och nu har jag verkligen Dua Lipa-bryn! <3

  Svara
 6. Vera_P

  Jag överväger permanent make-up men kanske borde testa ett sånt balsam först.

  Svara
  • Svea

   prova ricinolja

   Svara
   • Vera_P

    Tyvärr :/ jag lägger alltid på ricinolja på brynen och de blir mörkare men inte så tjocka som jag vill ha dem

    Svara
 7. Stina

  Effeten, den enkla appliceringen och allas åsikter har hjälpt mig att bestämma mig. Det är så häftigt att någon pratar om vad som faktiskt är värt att köpa och vad som fungerar för annars skulle jag inte ha valt Nanobrow men nu vet jag att den är bäst.

  Svara
 8. Julia

  Kan man köpa den som present till någon? Min syrra har väldigt glesa bryn.. hon vill göra permanent smink, typ microblading, men jag tycker att hon borde prova ett sånt här serum först så kanske hon inte behöver göra en så dyr behandling..

  Svara
 9. Lisa

  Jag provade några serum som denna och Nanobrow är helt klart bäst när det kommer till resultatet. Priset kan verka lite mycket men det är värt det.

  Svara
 10. Madde

  Jag älskar detta ögonbrynserumet, verkar supersnabbt, mina bryn växte tillbaka och jag behöver inte sminka mig varje dag, fantastiskt, Nanobrow!

  Svara
 11. Katta

  Alla positiva åsikter vad jag kan se. Det är nog dags att testa själv 🙂

  Svara
 12. Naomi

  Jag ansluter mig till gruppen av nöjda användare. Rekommenderar det sååå mycket! #teamnanobrow <3

  Svara
 13. den bästa

  jag har använt en del såna balsan så jag har något att jämföra med, och ärligt talat så är nanobrow helt grymt. kvaliteten, effekterna, appliceringen, allt.

  Svara
 14. Lykke

  Var kan jag köpa det? har aldrig sett den på apotek eller så.

  Svara
  • Zoe

   Du kan köpa den på den officiella hemsidan och de leverar hem till dig 🙂

   Svara
  • Iris

   Jag köpte min online men inte från den officiella hemsidan men jag ångrar mig lite för de ge dig ett lägre pris om man köper flera stycken… nästa gång ska jag köpa en till min kompis också

   Svara
 15. H.

  jag kunde inte bestämma mig för att köpa den, men min vän gjorde det och nu ser jag hur snygga hennes bryn är, så mörka och jämna även utan smink

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *