Hur man laminerar fransar hemma med Nanolash Lash Lift Sats?

Nanolash Lash Lift Kit

Långa, fylliga och böjda – detta är definitionen av perfekta ögonfransar för varje kvinna. Tyvärr är naturen sällan snäll i detta avseende. Semi-permanenta fransförlängning eller en tidskrävande ögonfransböjare är inte heller för alla. Med tanke på detta är det värt att välja Nanolash Lash Lift Kit. Hur gör du ett franslyft själv hemma?

Vad är franslyft och laminering egentligen?

Franslyft and laminering är en behandling som blir alltmer populär nuförtiden. Men exakt vad är denna metod och vad består den av?

Det innebar att man använde produkter som i första hand är avsedda att återuppbygga ögonfransarnas struktur, men de gör också fransarna:

  • längre;
  • tjockare;
  • synbart böjning.

Behandlingen utförs med hjälp av silikonstavar av en viss storlek som bestämmer typen av böjning. Alla dessa tillbehör ingår i Nanolash Lash Lift Kit. Med satsen kan du utföra ett ögonfranslyft utan att lämna hemmet. Allt du behöver är lite tålamod och engagemang.

Nanolash Lift Kit

Nanolash Lash Lift Kit – vad innehåller det och hur du använder det?

Nanolash lift kit är designat så att varje kvinnor kan utföra ett franslyft själv hemma. Det spelar ingen roll om du redan har erfarenhet inom detta område eller inte. Satsen innehåller:

  • Lift – Steg 1 – 10 x 0,5 milliliters påsar;
  • Fixa – Steg 2 – även 10 x 0,5 milliliters påsar;
  • Keratin Booster – Steg 3 – ger dig samma mängd och kapacitet.

Utöver de grundläggande ögonfranslaminerings produkterna kommer satsen med alla nödvändiga tillbehör för hela behandlingen. Bland dem får du silikonstavar och Lift Lash Glue för att fästa dem.

Att använda satsen från Nanolash för att laminera ögonfransar hemma är enkelt. Men innan appliceringen måste fransarna förberedas ordentligt. Det är nödvändigt att ta bort din ögonmakeup och torka dem noggrant. Sedan fästs stavarna i den valda storleken och du kan börja applicera produkterna i rätt ordning.

Var och en av dem ska appliceras cirka 1 millimeter från fransraden och lämnas i 7-10 minuter. Innan du applicerar en ny produkt måste den tidigare tas bort med en torr eller våt applikator.

Allra sista, efter att ögonfranslyftet är klart, ska silikonstavarna försiktigt tas bort och sedan kan du borsta igenom dina fransar. Det krävs så lite för att njuta av vackra och naturligt böjda fransar utan en falsk effekt.

Hur länge håller ett ögonfranslyft utfört med Nanolash Lash Lift Kit?

Ögonfranslaminering hemma, precis som den i en skönhetssalong, ger icke-permanenta resultat. Du måste vara beredd på att behandlingen kräver upprepning. Ett sats från Nanolash låter dig dock utföra så många som 10 lamineringsbehandlingar så det är extremt effektivt.

I genomsnitt varar effekten i upp till och med 8 veckor. Det är dock värt att notera att mycket beror på ögonfransarnas initiala tillstånd. Tyvärr kräver skadade fransar lite mer intensiv restaurering. Nanolash Lash Lift Kit innehåller produkter gjorda med flera naturliga och värdefulla ingredienser för ögonfransarna. De bidrar till att återbygga skadat hår, och följaktligen kan den franslyft effekten vara längre.

Ögonfranslyft och laminering hemma – sammanfattningen

Genom att utföra ett ögonfranslyft och laminering hemma med satsen från Nanolash kan du inte bara spara mycket tid utan även pengar. Hela behandlingen innehåller bara några enkla steg som kan förvandla din blick under längre tiden.

Ögonfranslaminering med Nanolash Lift Kit gör inte bara fransarna längre, tjockare och böjda utan ger också djupnäring till hårstrået. Effekterna är synliga direkt efter att silikonstavarna tagits bort. Tack vare denna behandling kan du glömma din fransböjare eller att applicera flera lager mascara eftersom detta inte längre är nödvändigt.