Perfekta ögonfransar? Allt är möjligt med Lashcode Eyelash Serum

Skönheten finns i hennes ögon… Men ibland räcker det inte med bra mascara för att framhäva dem. Vi behöver något som lyfter fram charmen i blicken och mjukgör, stärker och förskönar fransarna. Något som Lashcode Eyelash Serum, som ger en kraftfull effekt samtidigt som den skonsamt ger näring åt varenda ett av dina fransar. 

Ögonfrans-vård är inne, men de flesta av oss har ingen aning om hur vi kan gå till väga för att få fransar som på tidningsomslag. Är ögonfransserum verkligen nödvändigt? Isåfall, vilket bör man välja? Något billigt, eller en bästsäljare?

Det finns en produkt som svarar på alla frågor: LASHCODE EYELASH SERUM. Tusentals kvinnor världen över litar på denna produkt för att ta hand om sina fransar. En unik produkt som ger otroliga resultat.

Lashcode Eyelash Serum, en fantastiskt effektiv produkt som gör under för dina fransar

Vad får en produkt att verka bättre än en annan? Resultaten är såklart viktigast. Ihop med väl valda och naturliga ingredienser, enkelt bruk, en förpackning som räcker länge och ett bra pris, så får man den perfekta produkten. Precis som Lashcode Eyelash Serum.

Det är två saker som gör Lashcode så bra. En tub i enkel design innehåller ett lätt, välbalanserat serum, som kommer ihop med en precis och lätthanterlig applikator. Därför är det rent nöje att använda denna produkt och vad man får ut av dess användning är pånyttfödda, fabulösa, och separerade fransar.

Vad består Lashcode Serum av och vad är dess effekter?

Många ögonfransprodukter är fulla av konstgjorda ämnen och förbättrar bara fransarna på kort sikt, medans de orsakar skada på lång sikt.

Det är inte fallet med Lashcode! Denna produkt består av noggrant valda ingredienser som ger maximalt hälsosamma fransar. Bara efter 2 till 3 veckor kommer du se de första resultaten.

  • Reparerade och starka fransar.
  • Djupare färg, glans, spänst.
  • Färre fallande fransar.
  • Snabbare tillväxt och volym.

Lashcode Eyelash Serum bevisar att du kan förbluffa med felfria fransar utan mascara, då detta serum framhäver den naturliga skönheten i ögonen. Trots allt så ser tjocka ögonfransar klädda i bra mascara bäst ut, men för att ge den bästa basen för make-up, krävs hälsosamma fransar.

Du är två steg ifrån perfekta fransar

Ett plus med Lashcode är den enkla appliceringen. Serumet appliceras enkelt och snabbt, och blir fort en vana. Innan du vet om det så är dina fransar fylligare, tjockare och helt enkelt snyggare.

Vad är stegen för applicering? Först tar du bort allt smink från ögonen, vilket är nödvändigt för att varje näringsämne ska kunna nå hårsäckarna. Sedan stryker du ett tunt lager längs med franslinjen. Sammanlagt tar denna tvåstegsprocess inte mer än 5 minuter. Du sparar mycket tid du annars skulle ha använt applicerandes lösögonfransar eller fixandes dem på salong.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *