Professionell ögonbrynslamineringssats för hemmabruk – Nanobrow-laminering kit. Se hur lätt det är!

Ögonbrynslaminering hemma? Endast med det innovativa Nanobrow Lamination Kit! Det är en komplett uppsättning för långvariga ögonbrynslyftning och laminering för att definiera och lägga till fyllighet till dina ögonbrynshår med effekter som varar i 6 veckor. Naturliga, definierade ögonbryn? Det är möjligt! DIY-ögonbrynslaminering är inte svårt om du har rätt verktyg. Lamineringssatsen Nanobrow innehåller allt du behöver för att laminera ögonbrynen hemma.

Vad gör Nanobrow Lamination Kit?

Det avancerade ögonbrynslaminering kit Nanobrow mjukar upp ögonbrynshåren så att de blir mer motståndskraftiga och lätta att hantera. Du får 6 veckor med perfekt formade ögonbryn utan behöv av uppfräschningar, efter bara en 30 minuters behandling! Den professionella ögonbrynslaminering kit  Nanobrow räcker till för så många som 10 laminering av ögonbryn. Ögonbrynslaminering är ett perfekt val för dig som vill ha naturligt definierade bågar. Ett idiotsäkert och enkelt sätt att ge ögonbrynen önskad form och stärka dem. Att laminera ögonbryn hemma inte bara stylar brynen utan förbättrar dem också inifrån, återfuktar och ger näring. Efter laminering är ögonbrynen idealiskt formade, lyfts, släta och definierade samt har en naturlig glans.

Ögonbrynslyft kit Nanobrow – felfritt formade bryn i 6 veckor

Nanobrow Lamination Kit gör en DIY-ögonbrynslaminering snabb och smidig. Om du är trött på att hår som sticker ut styva ögonbryn, så är ögonbrynslaminering definitivt rätt val. Med hela ögonbrynslyft och lamineringssatsen från Nanobrow ger du ögonbrynen den önskade formen snabbt. Det lättanvända, professionella ögonbrynsstyling kit är utmärkt både för skönhetssalonger och hemmabruk. Detta brynlamineringssats innehåller allt du behöver för att enkelt och snabbt laminera bryn! Ögonbrynslaminering kommer att ge definition till hårstråna, vilket gör att de ser fylligare och tjockare ut, samt kamouflerar alla kala fläckar. Tack vare laminering kan du glömma ohanterliga, glesa ögonbryn. Behandlingen är bra i en kombination med brynfärgning så satsa på det om du vill ha superdefinierade bågar.

Ett komplett kit för brynlaminering hemma och i skönhetssalonger.

Lär dig mer om fördelarna med Nanobrow Lamination Kit på www.nanobrow.se

Ögonbryn laminering hemma med Nanobrow Lamination Kit

Kvinnor älskar Nanobrow Lamination Kit. Det är ett populärt ögonbryns kit på grund av exakt utarbetade lösningar, enkel applicering och wow-resultatet som varar i 6 veckor. Dina bryn kommer äntligen att definieras, mer voluminösa och bli den otroliga ramen för ditt ansikte och ögon. Ögonbryn laminering kit – Nanobrow Lamination Kit – kommer att få dina ögonbryn att se snygga och eleganta ut varje dag! Gör-det-själv-ögonbrynslaminering behöver inte vara svårt – du klarar dig även om du inte är en ögonbrynsexpert. Nanobrow Lamination Kit finns till bra pris och flaskorna låter dig utföra 10 lamineringar.

Hur gör man DIY-ögonbrynslaminering?

Med Nanobrow Lamination Kit kommer din hemma-ögonbrynslaminering alltid att gå smidigt!

  • Steg 1. Ta bort smink med en oljefri borttagare. Ögonbryn hårstråna måste vara fria från olja så att lösningarna absorberas helt.
  • Steg 2. Applicera en liten mängd av limmet och vänta i 25 till 50 sekunder.
  • Steg 3. Applicera lyftlösningen efter hårväxtens riktning.
  • Steg 4. Efter 5 till 8 minuter, torka av den med en torr bomullsrondell.
  • Steg 5. Applicera den sista lösningen på brynen och kom ihåg att behålla önskad form. Efter 5 till 8 minuter, ta bort den med en våt bomullsrondell.
  • Steg 6. Kamma igenom brynen och njut av wow-bågar i många veckor!

Tips: tiden för att hålla lösningarna på ögonbrynen beror på tjockleken och känsligheten hos dina ögonbrynshår.

Voluminösa,  borstade bryn ger ditt ansikte definition och gör det yngre. Du kan räkna med sådana resultat om du använder kit för ögonbrynslyft – Nanobrow Lamination Kit! Det är det bästa sättet att tämja oregerliga ögonbryn. Gör-det-själv bryn laminering kit ger önskade effekter: kamouflerade luckor, lyfta bågar och hårstrån låsta på plats i till och med 6 veckor – du kan sluta oroa dig och styla dem varje dag. Laminerade bryn är trendigt!

Läs mer på www.nanobrow.se!