Franslyftkit För Hemmabruk Som Inte Gör En Besviken. Spana In Rankingen Av De Bästa Produkterna

Naturliga fransar, som är böjda och lyfta från rötterna är en dröm för många kvinnor. Den kan gå i uppfyllelse med en enkel metod – franslyft och laminering. Vad är det? Vad gör en franslaminering och hur lång tid tar det, och kan man laminera fransarna hemma? Kika på rankingen av de bästa franslyft och franslamineringskiten som gör behandlingen enklare än någonsin. 

bästa ögonfranslyftset

Franslyft och laminering – vad går de ut på?

Skönhetsindustrin har skapat ett stort utbud av lösningar för kvinnor som vill ta hand om sitt utseende. Vi har kunnat dra nytta av franslyft och laminering i flera år nu. Vad är det här för behandlingar? De var kända under ett helt annat namn förr. Dock har den populära franspermanentningen ersatts av de mer mångsidiga och smidiga franslyften och lamineringarna. 

Vad är ett franslyft, hur länge håller det och hur fungerar behandlingen? Det är en snabb och skonsam metod för att styla ögonfransarna, som ämnar lyfta dem. Efter ett franslyft är fransarna lyfta från rötterna och ordentligt böjda i många veckor. Franslyft kräver speciella produkter som låter de naturliga fransarna byta form, vilket definierar ögonen. 

Vad består en franslaminering av, hur länge håller behandlingen och vad gör det värt att testa? Den här behandlingen kombineras ofta med ett franslyft. Det gör ögonfransarna starkare, mörkare och ger dem näring. Efter en laminering blir även fransarna tydligt tjockare. Det här är ett jättebra alternativ för kvinnor som älskar sina naturliga fransar. 

De mest intressanta franslyftkitten – rankning av topp-produkterna

Följande urval är till hjälp för alla som vill köpa ett professionellt franslamineringskit. Rankningen inkluderar de bästa och mest intressanta kitten på marknaden. De är noggrant utvalda utefter pris, formulas, mängden applikationer de innehåller, ingredienser och hur svåra de är att använda. 

bästa ögonfranslyftset nanolash

1. Nanolash franslyftkit och lamineringskit

Märket Nanolash har kommit ut med ett komplett kit för att lyfta och laminera fransar. Kittet innehåller ett brett utbud av produkter och tillbehör. Du får totalt 30 små påsar med produkter för lyft och laminering, 10 stycken för vardera av de tre stegen. Detta inkluderar en aktivator, en neutraliserare och en keratinbooster. Dessutom innehåller kittet tre par silikonstänger och tre franskammar. 

Villka effekter har kittet? Efter ett franslyft och laminering med kittet från Nanolash, kan du räkna med synligt böjda, längre och lyfta fransar i upp till 8 veckor. Dessutom, tack vare att produkterna innehåller speciella näringsrika ingredienser, blir fransarna mycket mer återfuktade och hälsosamma. Formulan innehåller hydrolyserat keratin, silke, arginin, pantenol, druvkärnolja och lanolin. Det återfuktande franskittet från det här populära märket innehåller även en kombination av oljor – Abyssin, avokado och kokosnöt. 

2. Thuya franslyftkit

Ett franslyft som håller länge och går att lita på? Effekten du får av franslyftet med kittet från Thuya kan hålla i upp till 8 veckor. När du använder kittet kan du förvänta dig att dina fransar lyfts från rötterna, blir synligt mörkare, och mycket böjda. 

Vad finns i kittet? Först och främst skickar tillverkaren med en ordentlig mängd produkter. Settet innehåller tre flaskor med 15 ml i varje. Du får en perm-gelé, en neutraliserare samt ett lyftande lim. Dessutom innehåller settet ett par silikonstänger och en pinne av trä. 

Dessutom kan inte kittet bara användas för att lyfta fransar. Precis som tillverkaren säger kan kittet även användas för att tämja ögonbryn. Detta är möjligt tack vare perm-geléns speciella formula. Den innehåller tioglykolsyra som löser upp keratinbindningar utan att skada fransarna eller ögonbrynens hår. 

3. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Ska du göra din första franslaminering? Keratin Lash Lift Kit från MIYA LASH är ett av de bästa alternativen. Kittet är en komplett produkt som innehåller alla nödvändiga tillbehör och produkter. 

Innuti kan du hitta en bra mängd lyftformula och ett speciellt lim. Det finns även ett stort urval av användbara accessoarer. Lamineringsborstar, lyftpinnar, ögonpatches och silikonstänger kommer att hjälpa dig att genomföra behandlingen. 

Kittet kommer att hjälpa alla kvinnor att genomföra ett komplett franslyft hemma. Resultatet? En vacker look och böjda och lyfta fransar. Du sparar mycket tid som du annars använt för att böja fransarna varje dag. De naturliga fransarna blir extra återfuktade och får näring, tack vare de noggrant utvalda ingredienserna. 

4. Brynlaminering och franslyftkit – Protein Reconstruction System Zola

Supersnabb franslaminering utan verktyg? Kittet från märket Zola gör det här möjligt. Detta är en mycket speciell produkt, som är helt annorlunda jämfört med kitten som används på skönhetssalonger. Annorlunda betyder såklart inte att det är sämre. Tillverkaren har skapat tre unika formulas, som kommer att hjälpa dig genomföra ett snabbt franslyft och laminering. Det viktigaste att nämna är att kittet inte innehåller någonting förutom dessa tre formulas. 

Detta mycket enkla franslamineringskit låter dig genomföra behandlingen på bara tre steg. Det första är Protein Strong Lifting. Formulan i den här produkten är designad för att öppna hårsäckarna och lösa upp keratinbindningar. Det andra steget, Protein Fixer, låter dig återuppbygga dem efter du uppnått så böjda fransar som du vill ha. Processen slutförs med den tredje produkten, Protein Care. 

Det här är ett annorlunda men mycket intressant kit som kan locka kvinnor som vill ha ett enklare sätt att laminera fransarna hemma på. Tillverkaren lovar att behandlingen ger tydliga resultat som håller länge. 

5. Elleebana Lash Lift – starterkit för franslyft

Det professionella franslyftkittet från Ellebana är ett utmärkt val för många kosmetologer. Detta är pågrund av hur tillverkaren har paketerat produkterna som är nödvändiga för behandlingen. Kittet innehåller totalt 15 små påsar med aktivator och neutraliserare. Varje påse räcker för upp till 4 behandlingar, men de måste göras direkt efter varandra. Av denna anledning kan kosmetologer som använder det här kittet genomföra upp till 60 applikationer. Hemma, å andra sidan, räcker kittet bara till 15 lamineringar, om det inte används på fler än en kvinna. 

Utöver produkterna som tidigare nämnts, innehåller kittet även lim och silikonstänger. Du får även en metallapplikator, en foam remover, en extra borste och en instruktionsmanual. 

Något som är värt att notera med det här kittet är hur länge franslyftet tar att genomföra. Tack vare den unika formulan kan hela behandlingen genomföras på bara 20 minuter. Som tumregel kan behandlingen ta upp till en timma, så det varierar. 

6. RefectoCil Eyelash Lift

Ögonfranslyft på bara 13 minuter? Det är möjligt med Eyelash Lift settet från RefectoCil. Det här franskittet för hemmabruk låter dig genomföra behandlingen på bara några minuter tack vare de specialdesignade produkterna. Lashperm och en neutraliserare används för att genomföra franslyftbehandlingen. 

Vad mer finns inkluderat i kittet från RefectoCil? Tillverkaren skickar med en flaska lim, ögonfranslyftare, två små kosmetikaskålar, två borstar, och tre par silikonstänger (S, M, L). Alltsammans räcker kittet till 36 behandlingar. Stängerna kan användas mycket fler gånger. Enligt tillverkaren kan de användas upp till 100 gånger om man tvättar dem efter varje användning. 

7. Fleeky Lashlift Kit

Lashlift Kit från Fleeky är ett DIY franslamineringskit som ger dina ögon en djupare och mer definierad look i ungefär 6 veckor. När du använder det här kittet blir dina naturliga fransar synligt längre, mer böjda och lyfta. Alla produkter i kittet är veganska och har inte testats på djur. 

Detta professionella franslyftkit är en komplett produkt. Det innehåller allt du behöver för att genomföra ett franslyft hemma. I kittet får du lyftande formulas, silikonstänger i storlekarna S och M, lim, fransborstar, kammar och applikationspinnar. Kittet kommer i en elegant förpackning, så det är även en bra present. 

Hur genomför man ett franslyft och laminering hemma på rätt sätt?

När du köper ett professionellt franslyftkit, se till att det medföljer instruktioner som kommer att hjälpa dig genom behandlingen. Hur genomför man då ett franslyft för att få fina resultat? Det är en mycket enkel process, där du börjar med att rengöra din ögonlock och fransar noggrant. Använd en oljefri sminkborttagning och ett särskilt frans och brynschampo så att du kan få bort alla smink och produktrester från håren. 

Du kan påbörja behandlingen när fransarna och ögonområdet är ordentligt rengjort. Under behandligen är de viktigaste produkterna lim, silikonstänger och applikatorer. Du behöver välja rätt storlek på stängerna, och om det är nödvändigt, behöver du trimma dem för att de ska passa bra på ögonlocket. Fäst dem sedan på ögonlocket och täck dem med lim. Kamma sedan fransarna på stångens yta och separera dem noggrant. 

I nästa steg ska du använda produkterna i kittet som är designade för att lyfta och laminera fransarna. Först använder man den så-kallade aktivatorn som innehåller ämnen som löser upp keratinbindningar i fransarna. Detta appliceras på fransarna och måste tas bort varsamt efter tiden som nämns i instruktionerna har passerat. Ta bort aktivatorn med en fuktig bomullsrondell. Sedan är det dags för neutraliseraren, som kommer att återuppbygga keratinbindningarna. 

Det tredje, och sista steget, färdigställer hemma-franslamineringen. Dock innehåller inte alla kit en tredje produkt, så det är värt att kolla upp detta innan man påbörjar behandlingen. Efter varje produkt bör du även tänka på att tvätta av den efter den tiden som specificeras i instruktionerna. 

Efter man använt alla formulas är allt man behöver göra att ta bort silikonstängerna försiktigt, var varsam med dina fransar och ögonlock. Effekten härefter innefattar bland annat fransar som är lyfta från rötterna med en vacker böj. De är även synligt närda och glansiga.