ÖGONBRYNSPENNOR – RANKING. Välja Den Bästa Och Mest Rekommenderade Ögonbrynspennan!

Vilken ögonbrynspenna är bäst?
Hur väljer man en bra ögonbrynspenna?
Vilken ögonbrynspenna rekommenderar du?

Skönhetsexperter får hela tiden frågor som dessa och de är väldigt vanliga söktermer online. Det är inte så märkligt: perfekt definierade ögonbryn har varit trendigt länge nu och en hederlig, bra ögonbrynspenna är fortfarande den populäraste produkten inom ögonbrynsmakeup. Detta beror på att du kan skapa fyllig och noggrant makeup enkelt med en ögonbrynspenna: du kan både konturera, definiera och fylla i dem med färg samt skapa hårliknande streck där det behövs. En bra ögonbrynspenna är ett absolut måste i alla sminkväskor. Vilken ögonbrynspenna rekommenderas mest? Hur väljer man bäst? Här får du alla svar! Kolla in våra toppval nedan.

Q&A; ögonbrynspennor – frågor och svar

Hur väljer man en ögonbrynspenna?

Detta kan vara besvärligt för många kvinnor. Det viktigaste är att inte välja en nyans som är för mörk för dina ögonbryn eftersom det får din ansiktsdrag att se stränga och aningen åldrade ut! Om du vill välja bäst ögonbrynspenna för dig själv, välj en nyans som är aningen ljusare än din naturliga ögonbrynsfärg. Makeupartister använder ofta även en penna med en mörkare nyans på ögonbrynets svans, eftersom den bör vara lite mörkare och mer accentuerade än andra delar.

Hur fyller man i ögonbrynen med en penna?

Det är busenkelt att fylla i ögonbrynen med en ögonbrynspenna, vilket definitivt är ett skäl till produktens popularitet. Ögonbrynspennor har hög precision och är mångsidiga och det tar inte lång tid att bemästra tekniken. Innan du börjar fylla i ögonbrynen, borsta dem uppåt med en spoolie. De bästa ögonbrynspennorna kommer med en integrerade spoolie. Konturera ögonbrynen och definiera deras form. Fyll nu i glesa områden med snabba och korta strykningar med spetsen (du kan också använda en mörkare nyans för att härma riktiga ögonbrynshår). Nästa steg är att fylla i hela ögonbrynet med färg. Glöm inte att göra svansen mörkare och inre kanten ljusare.

Kan en ögonbrynspenna användas för ögonsminkning?

Absolut! Den perfekta och formbara spetsen på de bästa ögonbrynspennorna fungerar fantastiskt som en eyeliner. Kom dock ihåg att en ögonbrynspenna kan användas för ögonsminkning, men är inte särskilt lämplig för ögonbrynsmakeup – spetsen är inte lika hållbar, smetar under dagen och ger inte samma exakta sminkresultat.

ÖGONBRYNSPENNOR – RANKING Välj Den Bästa Och Mest Rekommenderade Ögonbrynspennan!

Nu till den bästa delen! Du är här för att ta reda på vilken ögonbrynspenna som är bäst. Våra toppval hjälper dig att hitta en favorit, så att du kan undvika att lägga pengar på meningslösa inköp. Ta reda på vilken ögonbrynspenna som är mest rekommenderad och kolla in våra recensioner!

ÖGONBRYNSPENNOR – VÅRA TOPPVAL

1. Nanobrow Eyebrow Pencil

brynspenna nanobrow

Enkel applicering 5 /5 ★★★★★
Pigmentering 5/5 ★★★★★
Naturliga nyanser 5/5 ★★★★★
Hållbarhet 5/5 ★★★★★
Spets 5/5 ★★★★★
Hårdhet 5/5 ★★★★★

Den bästa ögonbrynspennan? Det är utan tvekan NANOBROW. Möt den nya och unika pennan som kombinerar de bästa egenskaperna från alla de bästa ögonbrynspennorna för att leverera den ultimata precisionsne. Den imponerar med sin raffinerade ultratunna spets med perfekt mjukhet, fyra vackra intensiva nyanser som passar alla hudtoner, och exceptionell hållbarhet men lätt att få bort. Denna ögonbrynspenna kräver inte starka rengöringsmedel eller att du gnuggar huden och förstör ögonbrynen för att gå av. Den kommer med en integrerad spoolie och har allt som behövs för en full ögonbrynsmakeup med bara en enda produkt! Precisionen är fantastisk! Den hjälper dig att konturera ögonbrynen och ge dem perfekt form, fylla i dem med färg och rita ut realistisk ögonbrynshår. Det är inte så konstigt att denna är en så pass rekommenderad ögonbrynspenna. Äntligen, en härlig överraskning: Nanobrow Eyebrow Pencil säljs till ett fantastisk pris för den höga kvaliteten! Ett riktigt mästverk!

2. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Ultra-Slim

Enkel applicering 5/5 ★★★★★
Pigmentering 5/5 ★★★★★
Naturliga nyanser 4/5 ★★★★
Hållbarhet 4/5 ★★★★
Spets 5/5 ★★★★★
Hårdhet 5/5 ★★★★★

Listan över de bästa ögonbrynspennorna hade inte varit komplett utan denna ikoniska och legendariska produkt: Anastasia Soare är en av de bästa tillverkarna av ögonbrynsprodukter, så det är inte så konstigt att Brow Wiz är en starkt rekommenderad ögonbrynspenna med strålande omdömen. Även efter alla dessa år är detta en bästsäljare i skönhetsindustrin och en av de första ögonbrynspennorna med utdragbar spets. Precis som Nanobrows penna behöver denna inte vässas! Formulan smetar inte och håller länge, och precis som föregångaren kan du enkelt lägga täcka med smink med den formbara och behagliga spetsen som samarbetar med huden vid användning. De 10 nyanserna ger många val. Är detta den bästa ögonbrynspennan? Det finns en liten nackdel: priset är väldigt högt. Den svarta nyansen hade också kunnat vara aningen mjukare.

3. Precisely My Brow by Benefit Cosmetics

Enkel applicering 5/5 ★★★★★
Pigmentering 4/5 ★★★★
Naturliga nyanser 4/5 ★★★★
Hållbarhet 5/5 ★★★★★
Spets 5/5 ★★★★★
Hårdhet 4/5 ★★★★

Alla som är intresserade av smink känner nog till varumärket Benefit. Detta är ett av de mer populära varumärkena känt för sina ögonbrynsprodukter. De har innovativa lösningar, som pennan som ser ut som en fyrfärgad penna. Är Precisely My Brow den bästa ögonbrynspennan? Den fungerar definitivt bra för att fylla i fläckar i glesa ögonbryn. SPetsen är tunn och kan rita ut realistiska hårstrån som ser ut som dina egna, plus att effekten håller hela dagen. Enkel applicering och hög hållbarhet gör detta till en av de bästa ögonbrynspennorna. Plus i kanten för designen!

4. Fenty Beauty Brow MVP Ultra Fine

Enkel applicering 4/5 ★★★★
Pigmentering 5/5 ★★★★★
Naturliga nyanser 4/5 ★★★★
Hållbarhet 5/5 ★★★★★
Spets 5/5 ★★★★★
Hårdhet 4/5 ★★★★

Ögonbrynspenna som lanserats av den världskända musikartisten Rihanna! Den överraskar med ett imponerande utbud av nyanser (14 färger!), hög hållbarhet och fin spets. Fenty Beauty-ögonbrynspennan kommer med en utdragbar spets och inbyggd, ganska ovanlig, paddel-formad borste, som hjälper dig att borsta bågarna före och efter makeup. Detta är tveklöst en populär ögonbrynspenna, på grund av det världskända namnet bakom produkten. Formulan levererar en matt finish som du kommer att älska. Ögonbrynspennan är också vattenfast.

5. HUDA BEAUTY #BombBrows Microshade Brow Pencil

Enkel applicering 4/5 ★★★★
Pigmentering 4/5 ★★★★
Naturliga nyanser 4/5 ★★★★
Hållbarhet 5/5 ★★★★★
Spets 5/5 ★★★★★
Hårdhet 4/5 ★★★★

Denna ögonbrynspenna är inte den mest lättanvända och nyanserna är aningen begränsade. Men precisionsspetsen och den höga hållbarheten samt kladdfria konsistensen gör den till en rekommenderad ögonbrynspenna. Huda har blivit berömda för deras utmärkta paletter med ögonskuggor. BombBrows Microshade Brow Pencil var menat att vara deras guldklimp i deras kollektion av makeup. Om du hoppas på hög hållbarhet bör du veta att detta är en vattenfast ögonbrynspenna. Hårdheten på spetsen är diskuterbar. Vissa älskar denna penna, medan andra menar att den saknar något eftersom Huda Beauty ögonbrynspennan ibland stänker ned huden runt ögonbrynen. Detta är mer av en produkt för professionella makeupartister.

6. Too Faced Super Fine Brow Detailer

Enkel applicering 4/5 ★★★★
Pigmentering 5/5 ★★★★★
Naturliga nyanser 4/5 ★★★★
Hållbarhet 4/5 ★★★★
Spets 4/5 ★★★★
Hårdhet 3/5 ★★★

Om du besväras av glesa ögonbryn är Too Faced penna ett fantastisk val. ENligt vissa makeupartister är detta den bästa ögonbrynspennan för glesa och tunna ögonbryn. Proffs kan säkerligen använda pennan utan problem, men det är inte alla som lockas av dess konsistens: den är mjuk och konsistensen påminner om ögonpennor. Den kan stänka ned huden runt ögonbrynen. Den tunna spetsen hjälper till att kamouflera glesa områden och härma riktiga ögonbrynshår. Too Faced ögonbrynspenna kommer i åtta nyanser från svart till grå, och pigmenten skapar en finish med naturligt utseende. Pennans formula är vattenfast, men den kladdar aningen när du drar fingret över ögonbrynet. Ett stort plus för pigmenteringen: den är fantastisk!