Styla kort hår med Matrix Gel

Envisa, spretiga lockar behöver inte vara ett problem. Nu kan du också använda den berömda hårvårdsprodukten – känd som den bästa på marknaden – Design Puls Matrix Rock Solid Gel.

Alla produkter från den breda Design Puls-serien har specifikt tagits fram för att styla håret, och ge det en unik form som inte begränsas av något annat än din egen fantasi. De kan användas för alla hårtyper, inklusive färgat och lockigt hår. Företaget Matrix säljer sina schampon, balsam och övriga hårvårdsprodukter till de bästa frisörsalongerna.

Matrix Gel har vunnit stor popularitet över hela världen, och används och rekommenderas av de bästa hårstylisterna i film- och modebranschen. Matrix håller många modevisningar där passion för hår står i centrum. Rock Solid Gel kan hittas på många frisörsalonger i Storbritannien, och nu kan du ha det i ditt eget badrum. Om du har kort hår som behöver styling är den här produkten perfekt. Vad är det som gör den här gelen så populär?

Den får håret att hålla sig på plats under lång tid. Inte ens hårt väder kommer påverka din frisyr längre. Gelen täcker håret utan att lämna vita rester när den torkar. Den får inte håret att se glansigt ut, och gör att håret ser naturligt och hälsosamt ut. Du kan styla lockarna med en locktång eller andra produkter, eller med dina egna fingrar. Du behöver inte oroa dig för solen. Matrix Rock Solid Gel har dessutom en SPF som kommer hindra håret från att skadas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *