Färgglada eyeliners från Bourjois

Vilka eyeliners säljer bäst? Självklart de svarta och bruna, och vi har alla varsin i våra sminkväskor. Bourjois försöker få oss att gå utanför våra komfortzoner, och erbjuder eyeliners i modiga, metalliska färger.

Contour Clubbing Waterproof Pencil är en metallfärgad penna med en genomskinlig kork. Vi kan välja på åtta nyanser, inklusive en mörk, ren svart färg. Produkten har en krämig konsistens som är lätt att applicera med en glidande rörelse.

Bourjois har sett till att produkten inte bara ser bra ut på ögonen – tack vare jojobaolja och bomullsolja främjas även tillväxten av hälsosamma ögonfransar. Produkten är vattentät och gnids inte av. Tillverkaren säger att produkten håller i cirka 20 timmar, men det verkliga resultatet är närmare 10 timmar. Detta är fortfarande ett jättebra resultat. De mörka färgerna fungerar bra på vattenlinjen även om du har känsliga ögon.

Contour Clubbing Waterproof Pencil liner är perfekt för att försöka få rökiga ögon. Tryck till pennan med en liten ögonborste och applicera mascara för att göra blicken mer intensiv. För vardagsbruk räcker det med en linje för att framhäva ögat, så effekten blir fantastisk.

Den stora nackdelen med denna produkt är att en del av produkten faller bort när man vässar pennan. Det hade varit en mycket bättre idé att använda en böjd penna. Contour Clubbing Waterproof Pencil kan dessutom bara tas bort med hjälp av ett starkt sminkborttagningsmedel.

Alla som är villiga att spendera €4,99 på en produkt som framhäver ögonen på ett mycket vackert sätt bör ge Contour Clubbing Waterproof en chans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *