Dual Stylers från L’Oreal

L’Oreal kan nu presentera tre hårvårdsprodukter som kommer göra det mycket enkelt att torka håret utan att torka ut dess struktur. Efter att man tvättat håret är det ofta svårt att styla det, och det blir dessutom statiskt. Du måste använda en stor del stylingprodukter innan du kan uppnå det önskade resultatet. För att göra livet lättare kan du applicera Dual Stylers när håret fortfarande är fuktigt. Det finns tre produkter i serien, och alla är designade för att ta hand om olika problem. Serien har delats upp efter de produkter man önskar uppnå.

L’Oreal Dual Styler

”Liss & Pump Up” är rätt produkt för den som vill ha mer volym utan att få spretigt hår. Det är framtaget för alla sorts lockar: torra, färgade, lockiga, etcetera. Håret kommer verka fylligare, och du kommer inte få några ofärdiga lockar.

”Sleek & Swing” är perfekt för den som vill ha rakt hår, eller för den som vill använda en plattång. Ofta måste man avstå från volym om man vill ha rakt hår, men nu behöver håret inte klistras fast mot huvudet längre. Med hjälp av Sleek & Swing kan du få fylligt, mjukt och rakt hår. Om du applicerar denna krämiga lösning kommer du att se hur enkelt det är att styla håret.

”Bouncy Tender” är framtaget för vågigt hår. För att intensifiera lockarna kan du applicera lite lotion i ditt våta hår och använda en diffuser för att få de lockar du vill ha. Det är också ett bra värmeskydd, så att du kan använda en locktång om du så önskar. Varför bör du använda serien L’Oreal Dual Stylers? Tack vare de senaste produkterna från L’Oreal kommer du kunna:

  • Lösa upp fuktigt hår.
  • Styla håret och få frisyren att vara i upp till 72 timmar.
  • Skydda håret från hetta.
  • Återfukta håret och dess insida.

Många inser inte hur skadligt värme är för håret. Det drar ut fukten och skadar dess hinna. Det innebär att dina hårstrån får lättare att gå av, och att du får kluvna toppar. När du använder hårtorken eller locktången bör du se till att håret skyddas av L’Oreal Dual Styler. Priset för varje produkt bör inte överstiga €10.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *