Nyårssminkning

Oavsett vilken sorts fest du ska gå på handlar nyårssminkning om glitter och starka färger. Fortsätt läsa för att få reda på vad de senaste skönhetstrenderna är.

Nyårssminkning

Rökiga ögon har varit populära under många år, och vid den här tiden på året är det dags att accentuera olika delar av ansiktet. Starka, färgglada och till och med glittriga läppar i mörkrött eller lila kommer definitivt att dra till sig folks uppmärksamhet. Så hur sminkar man sig, steg för steg?

Till att börja med är sminkningens livslängd viktig, och du bör säkerställa den redan från början. Innan du applicerar något i ansiktet bör du använda en skonsam skrubb för att exfoliera döda celler och orenheter. Först efter det kan du återfukta och tona huden. Se till att du alltid använder en lätt återfuktare och väntar tills den absorberats helt och hållet, annars kan pudret lätt flagna. Använd sedan en foundation med lång livslängd. Täck inte bara ansiktet, utan täck också nacken och dekolletaget så att du inte får en maskliknande effekt. Det är viktigt att täcka över alla imperfektioner i huden, och särskilt mörka ringar under ögonen. Det kommer att bli en lång natt, och du vill inte se trött. Du kan också använda en concealer i en lätt nyans.

För att få samma skulpterade look som Kim Kardashian bör du applicera en lätt concealer under ögonen och dra linjen ner, parallellt med näsan. Du kan också göra ansiktet ljusare genom att applicera en concealer i T-zonen. Kom ihåg att mjuka upp dina hårda linjer. Dra en tjock linje under käkbenen med ett matt rouge och på pannan – vid hårlinjen. Även om du ska accentuera läpparna den kvällen får du inte strunta i ögonen. Använd flytande eyeliner för att ge ögonen den önskade formen. Svart mascara eller ett par falska ögonfransar kommer komplettera din look.

Se till att matcha nyansen på ditt läppstift med nyansen på den klänning du ska bära. Om du använder lipliner först kommer läppstiftet inte flagna, och det kommer vara mycket längre. Avsluta sminkningen genom att spreja ansiktet med en fixerande produkt, så att du ser bra ut ända till nästa morgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *