Hur man applicerar falska ögonfransar

Alla kvinnor är inte nöjda med sina ögonfransars utseende. Vi vill att de ska vara längre, tjockare och fylligare. Mascaratillverkare försöker sälja sina produkter genom att lova att de ger dig precis den effekt du vill ha. Tyvärr visar det sig ofta att vi köpt ännu en dyr, meningslös skönhetsprodukt som hamnar i den nedersta byrålådan.

orig
Falska ögonfransar är lösningen. De kan få ögonen att se glamourösa ut på bara några minuter. Alla har hört talas om dem, men alla vågar inte fråga. De kanske ser vågade och artificiella ut, men om vi lär oss arbeta med dem kan vi uppnå ett mycket naturligt utseende.
Det första och viktigaste när det gäller falska ögonfransar är att välja rätt par. De mest populära fransarna tillverkas av skönhetsföretaget Ardell. Tyvärr är de inte lätta att få tag i, och de säljs bara i vissa skönhetsbutiker. Du kan även köpa dem online.
Om du vill slippa besväret kan du istället köpa falska ögonfransar från Ingot. De har ett stort utbud, så att alla kan hitta något som passar dem.

När vi väl har köpt rätt fransar är det dags att applicera dem. Allt du behöver är fyra saker: en pincett, ett par falska ögonfransar, ögonfranslim, och din favoritmascara. Plocka först upp de falska fransarna i mitten, med hjälp av en pincett. Applicera sedan limmet på bandet, och vänta cirka 15 sekunder, tills limmet blir klibbigt. Använd pincetten för att applicera de falska fransarna på det övre ögonlocket, så nära dina naturliga fransar som möjligt utan att röra dem. Tryck skonsamt de falska fransarna mot huden med hjälp av pincetten, i de inre och yttre hörnen av ögat. Vänta tills limmet torkar. Efter två minuter kan du applicera mascara för att få dina naturliga och dina falska ögonfransar att smälta in i varandra. Nu bör fransarna se långa och naturliga ut. Om du har ljust hår kan det vara bra att välja fransar i en brun nyans.
Ge inte upp hoppet om det inte går bra när du provar detta första gången. Kom ihåg att övning ger färdighet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *