Maybelline MNY My Mono ögonskuggor

Tusentals kvinnor över hela världen älskar ögonskuggorna MNY My Mono Eye. De finns i merparten av alla ledande makeup-artisters sminkväskor.

Vad är det med dem som är så bra?

IMG_0711Maybelline har sett till att alla ska kunna hitta en passande nyans. Det finns så många som 25 otroliga ögonskuggor att välja på.

Ögonskuggorna är dessutom billiga, så du har råd att köpa hela samlingen. En enskild skugga kostar inte mer än €3, vilket är ett mycket bra pris för en produkt av så hög kvalitet. Ögonskuggorna MNY My Mono Eye är pigmentrika och håller sig på plats i upp till sju timmar, även om du inte bär en ögonprimer. Basen kan utan tvekan förlänga produktens livslängd i ytterligare några timmar.

Effekten som Mono Eye ger är snarare skimrig och pärlliknande än matt. Detta ögonsmink från Maybelline får dig att se ungdomlig och strålande ut. Skuggorna smälter in i huden på ett mycket bra sätt, och skapar inga fläckar. De är vattentäta även när de exponeras för fukt.

Skuggorna säljs i små, rektangulära plastförpackningar. Tyvärr medföljer ingen applikator eller spegel. Vi förstår förstås att det skulle vara svårt att få med ett extra verktyg i den här lilla förpackningen, men å andra sidan innebär det att vi måste bära med oss två extra föremål för att kunna fixa till vår sminkning. Du kommer lätt kunna identifiera ögonskuggorna i serien MNY My Mono genom ödletrycket på locket.

Utbudet skuggor är så stort att de ljusare skuggorna enkelt kan användas som en skuggbas för andra färger. Du kan blanda dem för att skapa en unik stil.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *