Nanoil och Deras Äkta Arganolja. Möt den Finaste Växtoljan.

nanoil argan oil

Certifierad, kallpressad och oraffinerad – detta är egenskaperna i en arganolja av hög kvalitet. Var hittar man den? I Nanoils utbud. Fortsätt läsa för att ta reda på varför detta är en av de bästa oljorna inom kosmetika någonsin.

Innehåll i Nanoil Argan Oil

Arganolja innehåller vissa komponenter som är viktiga för hud och hår. Denna olja är en av få som genomgått olika tester för att bestämma dess kemiska innehåll. Detta var vad som krävdes för att forskare skulle kunna få reda på varför arganoljan är så potent. Så, vad består ren arganolja av?

OLJESYRA fungerar som en transportör som levererar näringsämnen från arganoljan till alla hud- och hårlager.

FYTOSTEROLER är växtsteroler som fördröjer hudens åldrande.

FLAVONOIDER stimulerar cellförnyelsen och frambringar ny, fräsch hud.

VITAMIN E hjälper till att minska synligheten av rynkor, motverkar oxidativ stress och förbättrar utseendet på hår och hud.

LANOSTEROL lindrar huden efter solande och ökar hårväxten.

KAROTENER jämnar ut hudtonen och ger skydd mot solskador.

POLYFENOLER skyddar hår och hud mot mekaniska skador och uttorkning.

OLEUROPEIN förhindrar rynkor, återupplivar huden och förstärker naglar och hår.

Det behöver inte ens nämnas att detta rika innehåll har en positiv effekt på alla delar av kroppen den kommer i kontakt med.

Nanoil Argan Oil: Fördelar för hud & hår

Detta är en lättviktig växtbaserad olja med god doft som påminner om de kärnor den extraherats från. Det finns ingen hud- eller hårtyp som har problem med att tolerera eller absorbera Nanoil Argan Oil på ett ögonblick.

Nanoils arganolja arbetar både på ytan och djupt inuti huden och håret, och penetrerar vävnaderna och rötterna för att reparera och ge dem näring inifrån. Du kan använda den som ett ansiktsserum, massageolja och en hårinpackning. Detta är dock bara ett handplock av alla olika sätt du kan använda oljan på.

Arganolja på kroppen efter att du solat lindrar huden och vårdar solbrännan. Om du använder oljan på ögonbryn och naglar, får de näring och repareras inifrån. Om du kombinerar den med en lermask, kroppslotions, hemmagjorda skrubbar eller hårprodukter, boostar du effekterna från varje produkt, eller uppgraderar dem genom att utöka deras förmåga att förbättra ditt utseende.

Det är du som bestämmer hur och när Nanoil Argan Oil ska användas. Oavsett vilken teknik eller kroppsdel du väljer, kommer du alltid bli nöjd med resultatet. Du kan förvänta dig:

  • elastiskt hår med lyster som växer sig långt och tjockt,
  • mjukt och lent ansikte utan rynkor eller brister,
  • kropp utan celluliter eller bristningsmärken,
  • fast och ljus hy, även ögonhuden,
  • näringsrika ögonfransar och ögonbryn som är kraftigare och tjockare.

nanoil argan oil

Nanoil Argan Oil – plus

nanoil Argan Oil är just nu den bästsäljande arganoljan. Den rekommenderas av vanliga användare, skönhetsexperter och hårstylister. Fördelarna med denna växtbaserade olja enligt dessa personer är:

  • hög kvalitet eftersom den är certifierad, oraffinerad och kallpressad,
  • stor storlek och långvarighet,
  • snabbabsorberande och lättanvänd.

När du söker information om Nanoil Argan Oil kommer du att stöta på omdömen som säger att denna produkt löser flera olika hudproblem. Användare hävdar att oljan minskar rynkor, motverkar sprödhet i hår och naglar, intensifierar hårfärgen och minimerar synligheten av olika hudbesvär.

Besök nanoil.se och lär känna den finaste växtbaserade oljan som du kan använda i din skönhetsrutin. Arganolja är bara en av sex växtbaserade oljor i Nanoils utbud.