Populära mascaror recenserade. Här är vad jag tycker!

Hej, idag rankar jag de mascaror som fungerar bäst på mina fransar. Jag antar att du har sett tusentals mascara recensioner och rankningar på nätet. Du kanske till och med har köpt några produkter från toppen som sedan visade sig vara ett misslyckande…

Tja, jag rangordnar inte produkterna för att marknadsföra ett specifikt varumärke. Jag skriver inte en sponsrad artikel, oroa dig inte. Jag tänker inte dölja några brister i en recenserad produkt. Jag valde ut några av tusentals tillgängliga mascaror. Varför? För jag tycker att de är värda att testa. Tjejer, ni kan lita helt och hålet på mina recensioner!

5 Mascaror som inte har svikit mig

Jag har ganska glesa och korta ögonfransar faktiskt. Det nämner jag eftersom jag tycker att det är viktigt att hålla sammanfattningen pålitlig och ärlig. Naturligtvis kan de granskade produkterna ge olika effekter på tjocka och långa fransar.

Är du beredd att se fem unika mascaror? Läs vidare!

#1 Nanolash Mascara

Alla rankningar börjar med den bästa produkten överst och det är samma sak i min sammanfattning. Nanolash mascaran är definitivt min favorit. Jag tvivlar inte på att detta är en högkvalitetsprodukt.

När jag borstade mina fransar för första gången var produkten jämnt fördelad även på de kortaste fransarna, och det fanns inga klumpar. Jag antar att den idealiskt formade silikonborsten tar äran för sådana effekter.

Utöver det är Nanolash Mascara extremt långlivad. Jag såg aldrig några flingor, eller ännu värre, kladd. Jag älskar också att jag inte gick till jobbet med “pandaögonen” och kladd på en regnig dag!

OBSERVERA!

När du besöker varumärkets officiella webbsida hittar du två versioner av produkten:

Självklart kan du få den som passar dig bäst, vilket är en av de bästa sakerna med produkten. Jag köpte den förtjockande mascaran så jag kunde få fylligare, mer voluminösa fransar.

#2 Lashcode Mascara

Lashcode Mascara är en annan produkt som jag verkligen tyckte om att prova. Ännu en mascara som verkar felfri. Först måste jag nämna den suveräna perfektformad borsten. Att applicera mascaran på ögonvråfransarna är problemfritt och produkten kommer inte på ögonlocken.

Att det håller sig bra under långa timmar är en sak till jag älskar med Lashcode mascaran. Kan ni tänka er att jag applicerade mascaran tidigt på morgonen, sedan tittade mig i spegeln sent innan sömnen och det blev inga flagor! Fransarna såg snygga och fräscha ut. Sammantaget finns det inget att ta tag i.

#3 Clarins Be Long Mascara

Clarins Be Long Mascara är en annan mascara som jag testat. Den är inte dålig men den kommer aldrig att mäta sig med min Nanolash Mascara. Jag gillar definitivt borsten; lätt böjd, applicerar produkten lätt på korta fransar.

Å andra sidan, hur länge den här mascaran sitter kvar är ett stort fel. Jag märkte snabbt att det smälte och helt enkelt rann ner under varma dagar. För att göra saken värre skulle mascaran komma på ögonlocken i slutet av dagen.

#4 Maybelline Great Lash Mascara

Maybelline Great Lash Mascara är ganska populär men jag har sett blandade känslor om den här. Det är fungerar bra för vissa och inte så bra för andra. Jag bestämde mig för att prova det på mina fransar. Vad är resultatet?

Mascaran från Maybelline förlänger fransarna, men efter några timmars användning blir det mycket flagnande så att fransstilen förstörs. Kanske beror det på att man applicerat två lager? Å andra sidan kommer det med en välformad borste.

#5 Chanel Le Volume Mascara

Jag fäste stora förhoppningar på Chanel Le Volume Mascara. Uppenbarligen gör varumärket att vi förväntar oss mer av en produkt. Tyvärr slutade provet av denna mascara i en liten besvikelse.

Låt mig dock dela med mig av de goda sidorna först. Det fungerar definitivt utmärkt för krullande och förlängning. Den kommer också med en bra borste för exakt fransseparering utan att klumpa sig. Å andra sidan är mascaran för vattnig och tar för lång tid att torka och den tenderar att flagna efter bara några timmar.

Tog det också lång tid för dig att hitta den bästa mascaran? Nanolash Mascara är min nummer ett! Det är en premiumprodukt. Varför delar du inte med dig av dina åsikter och mascara recensioner? Kanske känner du till andra produkter som är värda att testa? Låt mig veta så följer jag gärna dina förslag när jag förbereder en ny ranking!